siw.

ohmygodyouwon'tbelieveit, men jag köpte ett A.S.C.O.O.L.T. nagellack på make up store igår!
assåe det är typ såhär som hologram-effekt ju. superfräsigt.
ska ha på mig det imorgon på BRYGGAN (inget annat)! det ska fasen bli kul.



inatt drömde jag att jag rökte på med plura. helt sant alltså. kul som fan.

titta va mycket jag saknar dig..

..du är ju min bakgrundsbild till och med!


photoshopkurs?



so hilarious i could totally die right now.

enebakkveien.

äääntligen..

- får jag svar från dig (hihi)
- hälsade jag på min bror och svigerinnen i helgen



på lördagen när vi hade gått en sisådär 4635 steg redan, så blev vi hungriga på lunch och skulle gå till ett ställe som heter lorrys. vi gick bland alla fina lägenhetshus, och inte många människor syntes inte till (antar att de höll till på carljohan eller vid operahuset), när jag plötsligt stötte på anders! från vita älgen (andra gubben från vänster). öhhallå, vad är chansen liksom? jag visste inte ens att de var i olso.

jo han skulle nämligen gå och fylla på pengar till parkeringen, för de hade parkerat bilen lite längre ner på gatan. ahaa då slog det oss att det var DERAS BIL som hade fått parkeringsböter när vi gick förbi den två minuter tidigare. inte förstod vi väl att det var deras bil, trodde att det var den enda bilen som fick parkeringsböter för att det var den enda svenska bilen. haha skämt åsido. ett litet gott skratt fick vi oss, men anders gick inte och fylde på nå mer pengar heller..

han tog oss med hundra meter bort och tjoade på helena som befann sig i en lägenhet precis på gatan vi gick. hon blev inte lite överraskad. häähää. så hon var tvungen att knäppa en bild på oss. och jag har min nya jumpsuit på mig!

den ska jag även ha imorgon, för då drar jag till karlstad med mina tjejor josefine amanda och sofia. jag borde inte shoppa, men kan väl kanske vara med som sällskap samt smakråd. får INTE gå in på monki, för då bränner jag pengar som om jag var väldigt sugen på grillade marshmallows. ujuj.

vi måste höras snart sophie, för vi har mycket att planera i sommar. vill leka med dig every dayyy.

- arkitektprovet är 14-15 juni, så jag behöver  väl åka ner 13 iaf..
- jag kan åka till oslo nån gång 21-23 juni, 25-30 juni, 4-13 juli, 18-24 juli. men sen får vi kolla med j&k hur de har det, och kanske det dyker upp mer jobb för mig. resten av juli och hela augusti vet jag inte hur de ser ut, för längre sträcker sig inte min almenacka :P
- kragerö vet jag inte om vi hinner, får se hur vi kan prioritera..
- sen vill jag grilla massor med dig, och dricka öl.

puss

I`m alive!

Hej du! Dum jag är som  inte skriver, men det är så att jag har hemtenta och jobbar 3 dagar i veckan framöver. Hard work!
För en vecka sedan var jag och victor på Skip to Gazas stödkonsert, och då såg vi nationalteatern och soundtrack of our lifes! Mkt underhållande!
Nu har jag kommit in i Paddan-guidningen också och det är så jäkla roligt! Det är helt sjukt hur alla turer är olika och hur människor bemöter en. En tur så fick jag hela 150 kr i dricks, medan en annan gång trodde dom att de hade kommit på fel tur för jag "såg ut som fjorton" och " att de hade kommit på någon sorts barntur". Tack för den. Makeover på gång snart kanske?
När jag inte pluggar eller jobbar så spelar jag mkt musik, sitter i parker, dricker öl, myser, myser och myser.
Undrar hur Sala har det?! Måste skypa med henne snart!
När var det arkitektproverna var här i gbg?
Och så måste vi hita et datum för Oslo/Kragerö!!!!

escapee.

åååkej jag VET att du har ett liv och jag inte har det, och det är därför du aldrig bloggar och jag alltid gör det. men nu var det typ en evighet sen jag hörde nåt från dig och jag saknar dig JU!

into the wild.

jag vill ha en ny kamera.
jag vill ha ett par nya skor. flera förresten.
och så vill jag ha en ny klocka, har sett en för över 3000 som jag föll för.
jag vill ha en ny mobiltelefon, hallå, kanske en iphone, varför inte?
jag vill ha en mac.
och en macbook.
och sen nån gån i framtiden vill jag ha värsta huset och snygga bilen.
jag vill ha fina vinglas, och dyrt vin att fylla dem med.
jag vill bo i en storstad så man kan shoppa varje dag.
jag behöver en ny väska. en stor i skinn, som passar till allt.
jag vill ha en ny kropp. skulle vilja vara lite längre.
jag vill ha en ny frisyr.

fast egentligen.. vill jag bara ha ett lyckligt liv.

i need a dollar.


min ängel min ängel min ängel förevigt förevigt förevigt jag älskar jag älskar jag älskar.

OJ NU BLEV DET EXTREMT MÅNGA INLÄGG FRÅN MIG, MEN TITTA VAD JAG HITTADE I UTKAST! DET HADE INTE FÖRSVUNNIT ÄNDÅ. GLAD, BLEV JAG.

efter alldeles för få timmars sömn gick jag upp. tog fram frysta hallon, passionsfil och flingor. åt en lagomt stressful frukost, men njöt ändå av maten på nåt vänster. vad ska man ha på sig när man ska säga hej då till en person? inget blev bra, men inget skulle heller bli bättre. svarta shorts och stor randig tröja. och min ständiga följeslagara, indien-halsduken drog jag på mig. ofräsch i håret också, men det sket jag i.

jag skjutsade pappa till jobbet, mamma låg hemma i sängen, hade migrän, som allt för ofta. lite lätt stressad för att försena sara till flyget, ringde jag till amanda för att säga att jag stod utanför. hon svarade inte på mobilen. ringde hemtelefonen, och för varje signal hon fortfarande inte svarade tänkte jag, "nej nu åker jag utan henne, hon har säkert försovit sig". men att åka från en kompis, kunde jag inte ha på mitt samvete. så jag gick in. fram och tillbaka, alltid sen, sprang hon runt och satte på sig strumporna samtidigt.

det blev lite halvrally mot saras hus. när vi kom fram knäppte jag några bilder av fina familjen. sen var vi iväg. i en annan bil, och annan chaufför. och en 23,1kg tung väska i bagaget.

de få timmarna sömn gav resultat i att jag och amanda satt i baksätet och halvslumrade. och jag vet att sara, fina, hann knäppa en vacker bild av "the sleeping beauties". fast lite skrattade vi också, man kan inte bara vara ledsen heller, när man ska säga hej då.

framme på gardermoen blev det "kissepaus", incheckning och fika. och inget kändes konstigt. vi satt på en flygplats en vanlig måndag. som man brukar göra liksom. skämt åsido, men jag tror jag hade en aning svårt att faktiskt förstå att sara skulle åka. väldigt svårt.

varma kramar och några salta tårar nerför fina kinder var det bara säkerhetskontroll kvar och sen såg jag henne inte mer. jag kommer inte se henne.. på.. jag vet inte? hur länge? hm.

men ärligt talat, så var jag övertygad om att jag skulle grina så mina ögon svullnade när vi skulle säga hej då. men inte alls. inte inte alls. och jag ville grina. för jag tycker sånt hör lite till när man ska säga hej då till nån man tycker väldigt mycket om, och man vet att det kommer dröja innan man ses nästa gång. så, jag vet inte om man kan säga att man skäms för att man inte gråter, men det gör jag faktiskt lite grann.

men jag tror jag var för spänd. jag kanske gråter en skvätt, när jag faktiskt inser att hon är ett helt hav bort.

go ricki go ricki


ricki lake har alltid varit min stora idol.


jobbigt när man inte landar rätt.


det är egentligen ganska billigt att bli en bitch.


det regnar..

..så jag lyssnar på kent.
och läser gamla sms och brev.

Prut på dig själv!
Sara

Förlåt för att jag är så jävla dålig på att svara, får inte ta illa upp :( ! Jag dricker ;) åker till stockh på onsdag och du ska med såklart! jag betalalar ditt tåg, för att jag vill det inge snakk om saken :P ! ok! Vet inte mer än att vi ska ses kl13 imorgon, kanske vi kan ses hos marika och köpa pick tillsammans? ;) fy vad söt påskkärring förresten! :D :D du såg ut som du gjorde i typ åttan! Så fin! Puss på dig
Sara

Hej saknar dig. Sätter in renar till dig idag! Kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram
Sophie

Du kan vara glad att du inte läser arkitektur på kth. Hela byggnaden står i lågor!
Elias

Arkitektprovet ftw! jag är så himla glad för din skull :D Grattis! You. Are. Awesome. Utropstecken. :) :) :) <3
Frida

Tack för en fin dag :) varför får vi inga bra killar? <3
Amanda

vissa sms blir man bara extra glad av. inte för att jag blev precis lycklig när kth's arkitekturbyggnad stod i lågor, men just det smset har jag sparat av någon anledning. bara för att.


i nya zeeland fick jag två minibrev av frida.

Louise! Jag kan inte vänta tills jag fått höra hur det var... :D Ska gå och fixa lite saker som biljetter (hoppas det går bra...) - är tbx runt 4-5. Då ska vi käka :D :D Ses snart <3 PS! Jag låste in din kamera i min låda.

Louise, Louise.
Jag försökte väcka dig, men det gick inte så bra (och jag ville inte väcka alla andra). Hoppas det är ok med dig. Ojoj, nu skulle jag verkligen velat prata med dig fina. Well, jag antar att vi får göra det om några veckor. Jag saknar dig redan vännen. tack för NZ - det har varit awesome att resa med dig. Vi ses om några veckor (och då blir det tiki!) Stoooor kram <3 // Fri (hälsa killarna) Safe travels home sweetie <3


och så förde jag ju naturligtvis dagbok under min resa till oz/nz.

-> Heathrow, Gate 1 011210
Från Oslo till London hände detta:
- Tre småbarn skrek sönder mina trumhinnor
- Planet var tvunget att vända (innan lyft) för att lämna kvar en spyasjuk norrman
- Sov 20min
- Åt en halv smörgås med frusen skinka

Väl på Heathrow (20min försenade) gick jag. Och så gick jag. Det är sannerligen stort! Stod i kö ganska länge i säkerhetskontrollen - där jag naturligtvis kom igenom :) Sen var det bara att leta upp gaten, då. Kollade tavlan och fick se att det avgick ett plan 11:35 till Hong Kong! Inte rätt, ju. Kollade vidare, såg att det stod Melbourne via Hong Kong. Men till Melbourne ska jag ju inte! Kollade biljetten, fick LITE panik. Gick SNABBT till Hong Kong-gaten, men det var fel. Lugnade mig, frågade om hjälp och förstod att det var "Melbourne-flyget" som var rätt. Väl när gatenumret kommit upp på skärmen traskade jag dit. Lätt som en plätt :)

-> Circular Quay, Sydney 031210
...vaknade också några gånger mitt i natten av att Anette pratade i sömnen. Haha! "Mummel, mummel, yeah that's probably a good idea, mummel, mummel, fniss, we should do that, fniss..."

-> Cupcake Bakery, Westfields 031210
Chocktillstånd...
Kommer aldrig glömma Fridas min nör jag dök upp på hennes jobb. Hon stod med huvudet bortvänt, och jag frågade "Excuse me.." Hon vände på huvudet och tittade så vänligt på mig. Sen SÅG hon mig! Herregud, jag började nästan grina. Hoppas att vi kan hänga lite ikväll. Anette ska gå på nån after work-grej. Och btw - Rachel var hur söt som helst! PS Märker att jag skriver som en kratta, troligtvis för att jag är lite skakis efter att ha träffar FRI <3

-> St. Peters Lane 150111
Om en timme lämnar jag Redfern. Forever? Förhoppningsvis inte!! Anette åkte nyss iväg på camping. Jag skulle egentligen ha följt med, men så hade Frida fått ett bra erbjudande om NZ-tripp, så det blev att stressboka en biljett dit. FUN! Jag kommer att sakna Anette! Kul att få lära känna henne på riktigt, vi har ju inte träffats så mycket innan. Hon är snäll! Och kul :) Speciellt igår! OMG!
Igår: Åkte ut till Bondi, för att träffa Frida, och planera lite NZ. Tur det! Annars hade jag inte åkt idag... Lite senare åkte vi in till the Rocks market. Var inte där så länge, för Frida och Jenny behövde hem. (Jenny hade dessutom bränt sig nåt inni helvete, hon frossade = INTE BRA!) Så jag gick till baren där Anette och hennes arbetskamrater var. Paragon, Circular Quay. Fick världens kram när jag kom. Nettie var glad! Som i full och glad :) Haha. Efter en stund gick vi vidare till ett ställe i hamnen, men otrolig utsikt till Operahuset. Där blev det dans! Although... jag var den enda under 25 och den enda som inte hade druckit en droppe! Och det märktes på mig. Måste ha sett idiotisk ut, bita-på-naglarna-och-inte-låtsas-om-att-det-är-dans........... Och det märkte Anette! Så hon köpte ett glas vin till mig, och sen en vodka-redbull. Haha. Det blev faktiskt roligare!! Arbetskamraterna var bra mycket äldre, så det var ett märkligt gäng med en ålder från 19-60 år! Haha. Den ena killen, från England, var skitduktig på att dansa, och drog ut mig på dansgolvet. Kände mig superklumpig, och fattade ingenting av dansen - men det var KUL! Helt plötsligt gjorde han en sån där "vänd-upp-och-ner-på-tjejen" och gissa vad jag skrek! Haha. SHITFUN KVÄLL <3

I onsdags kväll var jag med Anette i kyrkan. Det här var lugnt den bästa gången!! Träffade supermånga supertrevliga människor, samt att jag fick se Rachel en sista gång... :S Träffade på en svensk kille som gick på Hillsong College- Han var mycket religiös. Trevlig och glad, men lite töntig. Haha. Han berättade hur han "verkligen hade hittat Gud, hur Gud älskade HONOM"... Haha. Lite intressant tyckte jag dock att det var. Jag sa att jag tyckte det var lite svårt att förstå när jag själv inte hade varit med om det, eller hade nån tro. Då erbjöd han sig att vi kunde be (här&nu!) för att Gud skulle "ta kontakten" med mig. Njaa, sa jag. Ok, det är lught, sa han. jag tog en Bibel iallafall...

PS
rödlök är gott när man äter det, men inte efteråt.
DS

PS

och oj förlåt sara, jag vet att du inte tycker om svordomar.

och jag sitter och lyssnar på musik nu, sophie, gallrar låtar till STENUNGSUND!!!

helvetesjävlahelvetesskitfan.. AARRHHGG.

slängde ur mig en fin liten ramsa nu, bara för att jag hade suttit och diktat ihop ett väldigt långt inlägg om hur det var att säga hej då till sara, när hon åkte till new york idag. men.. ja, någon knapp kom jag åt, och vips så var allt borta. gött lissåm.


PUSSPUSSPUSSPUSS på SARA!!

men jag tänker inte dikta ihop allt igen. inte nu hur som helst.
dock kan jag säga att jag saknar sala.
och rubriken löd, min ängel min ängel min ängel för evigt för evigt för evigt jag älskar jag älskar jag älskar. för det var fint.

girl crushes.


av mig..

varför är jag så fascinerad av kvinnoansikten?
det är det enda jag kan rita.
provade att rita en kille en gång. det blev typ.. manga.
och mangakillar är.. tjejiga. haha.

hur som helst, den här killen kan rita:
http://igorandandre.blogspot.com/

han är bäst.

min nya kärlek: aloe blacc




(fridas bilder)

det är lördag idag. och i charlottenberg är det charlottadagen. jippi. skämt åsido.
är nyss hemkommer från arvika, cyklade dit och tillbaka. det var skönt. men rumpan tar det ganska hårt, har så jäkla hård sadel. och jag har haft min cykel sen lågstadiet. så mycket har jag växt. stödhjulen sitter till och med kvar.

sophie, jag vill att du ska bo i arvika. då kunde du ha fikat med mig när jag var där idag. fick istället sitta brevid en störd familj. eller två familjer kanske jag kan säga att det var. vissa föräldrar är bara så dräggiga. och tyvärr kommer barnen bli likadana, no matter how cute they are when they are babies.. stackars..

både min torsdag och min fredag har varit bra dagar. torsdag för att frida hade halv8, med god lax, enormt mycket skratt och oz/nz-bilder. på fredagen återvände vi till klässbol för att fika på kvarnen. vi var de enda där så vi hjälpte frida att diska. sen visade hon oss "hamnen" i klässbol, och stämningen var bara så mysig. varmt var det och skrattiga var vi. man vill inte att det ska ta slut..

men så gör det det, och sen får man ångest.

du..
kan inte du och jag köpa ryan air-biljetter till portugal?
några vänner till oss har hus där. vi kan bo där. helt gratis.
det vore så himla skönt, att bara få komma bort lite.

ikväll ska jag till charlottenberg, ut o ragge på charlotte-grillen.
nej, men jag ska till amanda. dricka vin och vara tjejig, och skratta ännu mer.
det är det bästa jag vet. att skratta alltså, för då mår man så bra.

min värsta känsla är ångest. och ensamhet/utanförskap.
vilken är din bästa/värsta känsla?

jag saknar dig. jag måste komma till göteborg snarast känner jag.

gôtt vi kom unna..

tänk dig, om vi hade skickat in våra arkitektprov till kth! då skulle de kanske bara vara aska nu?
nej usch va creepy. för du har väl hört att arkitekturbyggnaden på kth brann idag?

jag har köpt en present till dig. du kommer bli så jävla happy. men så såg jag lamporna! an am lajk wooooot!? coola! vart kan man hitta dem? du behöver ju inte låtsas om, men kanske kunde bli en eventuell 20-årspressy. fast, vi får nog kolla priset först...................... hee hee hee.

sara bor som du kanske vet, fyrtiofyra mil från resten av mänskligheten, så vi hade lite svårt att gå ut på kvällen. om du inte menar "ut-genom-dörren-för-att-ta-en-cigg-ut", för isåfall gick vi ut. men nej, inte ut i arvika t ex. och det är jag även glad för, för hemmafester är alltid så jäkla mysiga. jag och sara var uppe till 4-5 kanske. dansade och sjöng med i "inte mod" och "i will always love you". det var en bra fest.


(niotillfem)


(elsabillgren)


(love is a letter sent a thousand times)


å guuud vad jag vill pussa nån nu.

jag ska försöka dra mig neråt mot götet vilken vecka som helst.
när passar det fröken norrgård?

gött med bakfylla på högskoleprovet. HAHA!

du får pussen! fast skriftligt..



oj PS! höll nästan på att glömma!
SARA HAR SKAFFAT BLOGG -> shesmemories.blogg.se

Hej!

Ah vad avis jag blir när jag ser valborgsbilderna... Gick ni ut på kvällen sen eller stannade ni hela natten hos sala?
Fan att jag inte mått bra. Kunde verkligen inte sitta på tåget... Plus att det hade inte varit så fränt om jag smittade sala nu när hon ska fara. Tur jag har med er hela tiden. Alltid är det nåt.
Du får komma hit nu så vi kan ligga i parken och dricka öl och käka crepes. Fan dax nu.
Igår snöade det och då blev jag lessen... Jag frös.
På söndag ska jag ha min första guidade tur på paddan! Lot of ful ska det bli.
På torsdag ska jag träffa småkillarna som jag ska vara barnvakt åt framöver. Herregud. Mkt att göra som vanligt.
Du skrev att du inte hunnit med att göra saker som du egentligen skulle ha hunnit med, men du har väl gjort rättmkt?! Jobbat, Australien, spelning m.m. Jag har bara hängt i gbg. Iofs älskar jag att hänga här. Du har hela livet att kunna göra saker. Herregud. Ingen stress. Däremot kan man ju försöka att göra mkt saker, så man inte ångrar att man bara satt hemma.
Btw, var brödet gott du hade på valborg?
Om du inte kommer komma in på någon av de 16 utbildningar du sökt är det en bedrift. Klart du kommer komma in på något utav dem!
Fick reda på vad jag fick på högskoleprovet oxå: 1.0. En rejäl höjning kan man säga. Nu känner jag mig inte så dum längre. Det var rätt bra presterat ändå eftersom jag var bakis och somnade under provet... Hoppsan
Här är fina lampor som jag vill ha. Miniatyr-gatulampor! supa cute!

konstiga känslor.

ibland vet jag inte riktigt vad jag känner. när jag är så otroligt uttråkad och rastlös, och samtidigt har en hel lista på saker jag kan och vill göra, men gör det inte. när jag var i australien kom jag på tonvis av saker jag ville göra när jag kom hem, just så att min fritid inte skulle bli trist. jag har inte genomfört en tiondel av alla grejer jag ville göra, och då känns allt så himla meningslöst. jag måste starta nåt nytt i mitt liv. flytta är en bra början.

men jag börjar oroa mig nu. för att jag inte kommer in nånstans. jag menar, det finns faktiskt ingen garanti, fastän att jag har sökt 16 olika program. suck..

igår kväll satte jag på ipod- och tv-volymen på max samtidigt, för jag ville inte höra när de skulle skjuta brage. jag lyckades undvika det också. i morse stack jag ut huvudet genom dörren och såg en stor presenning i hagen. den syntes nästan inte, men jag visste att det låg en död häst under där. jag undrade om det blev mycket blod. de ska begrava honom där han ligger. i hagen. där de andra hästarna kommer gå på bete i sommar. sjukt. men det fanns inget att göra. han bröt vänster framben och när han försökte stödja sig på det vek det sig bara bakåt. det gjorde ont i mig hela tiden jag stod och tittade på honom. men jag gick in när det var dags för att avliva honom. aldrig skulle jag klara nåt sånt.

jag minns när vi skulle ta bort min kanin. molle. han blev åtta år, så jag är glad för att jag fick ha honom så länge ändå. han var rumsren, men satte fortfarande på mina gosedjur. nåja, antar att det är normalt.

hur som helst så åkte pappa iväg till min faster i koppom, hennes man skulle skjuta molle, för han hade blivit gammal och lite halvsjuk. man märker liksom när djuren inte har så mycket lycka kvar i livet, faktiskt. men sättet som man tar bort sina husdjur på, bara för att göra det billigt, smidigt och smärtfritt, är fortfarande så makabert. molle fick sitta i en liten brun kartong, och sen ett skott bara så fanns han inte mer. lustigt.

jag vet inte vad jag skulle göra om det hände nåt med våra katter. och vi har dem inte ens försäkrade.




...off by heart.





CITY AND COLOUR - ...OFF BY HEART
dagens låt.

hilarious!



den här bruden har alldeles nyss precis tagit beslustet att inte skicka in några arbetsprover till aho i oslo. de ska vara inne om exakt 2 timmar och 23 minuter. jag har pysslat lite med dem de senaste dagarna, men kommer ingen vart, och har inte riktigt kunnat ta tag i det, så nä vet du va tankte jag och så sket jag i det istället. ett blogginlägg kändes mycket mer givande just idag.

igår sov jag merparten av dagen. av en mycket god anledning. sara hade "le masquerad" på valborgsmässoafton. WOHO va fun jag hade. och jag var mäkta imponerad av alla som hade klätt ut sig. titta lite här bara:


"inga from schweden"


batman, sneckar'n och shreks fru fiona var på besök.


festens huvudperson var en snygg bollywood-stjärna.


vi gav sara bl a en kamasutra-bok, där vi själva hade döpt ställningarna. här har vi bungy jump.


världens starkaste tjej, pippa, gillade min baguette.


mustaschen blev allt sämre under kvällen, dansstegen desto bättre.

OCH halsbandet hann komma, sophie! det var finfinifinfint.
jag är bara så jävla arg på din mage som spelade dig ett spratt, du missade något.

PUSS

RSS 2.0