frustration.

zumba har jag velat testa sen första gången jag såg det på tv. haha. det ser askul ut! var det jobbigt?
hur som helst SKA vi testa på det! och sushi för det är bäst! och gå ut för det är bäst!

MEN - som tony irving brukar säga - jag har jättejättejättesvårt att få in en resa till göteborg. fatta vad frustrerad jag blir. det ska nog gå. det ska gå. men hela v 42, då du är ledig, jobbar jag. och helgen v 41, då du inte kunde, kan jag. så vi krockar liksom med varandra hela tiden. fan fan fan.

dessutom är jag jätteförkyld fortfarande. har varit äckligt host-förkyld i tre veckor. nu snörvlar jag. beroende av nässpray är jag också. hoppas att det blir bättre tills på lördag, jag måste ju kunna sjunga!

lite roligare då.. sara kommer idag till mig! vi ska mysa i solen, se på benjamin button, äta utemiddag och gå på tjejkväll i arvika, försöka hitta en outfit till henne tills på lördag.

hey, vi har gjort bordsplacering också! damn va kul. haha! du och sara kommer sitta vid en person som har utbytt lite mer än bara ord med sara. men hon var ok med det. grejen är att det var inte meningen! jag satt och skrev in samtidigt som de andra satt och bestämde var alla skulle sitta. jag skrev motvilligt in er där. men det kommer bli bra ändå det vet jag, för ni är ju inte rädda på nåt sätt! och så blir det några norrmän också. tyvärr sitter inte vid brevid varandra. men det kommer bli bra ändå. vi kan vinka till varandra! haha. kan du fatta att det blir 89 pers!?

det här inlägget var väldigt jobbigt att skriva, för jag har nyss tagit astmamedicin, och man blir skakig av den.- så jag har lite svårt att träffa tangenterna rätt. hilarious, eller hur!? jag måste bunkra upp för att bli frisk tills på lördag.



saknar dig tjejen, och jag saknar göteborg! (hihi jag tog din bild!)

Fuldans

Nu klarna de upp för mig efter ditt mail! Det kommer bli töppen, och om inte, så kommer det bli kalasroligt. Vi kan inte misslyckas med det.
En annan kalasrolig grej jag var med om igår var....... ZUMBA!
Jag, Lisa och Robert gick till gymmet bedvid och dansade fuldans. Jag skrattade så jag skrek! Du skulle sett Robert! När alla dansade till höger dansade han till vänster. Och ingen som helst taktkänsla har han heller. Jag dog av skratt! Inte för att varken jag och Lisa var bättre själva men ändå. Det var 30 tjejer och 2 killar, varav en av dom var Robert och den andra var instruktören. Som var gay. Så det räknas som Robert var ända killen. Fattar fortfarande inte att han gick med på det...
Det var sjukt kul. Önskar att du hade fått sett det.
När du och Sara kommer hit kan vi också gå och dansa Zumba, för jag har gratisbiljetter! Även fast man känner sig asfuuul så är det kul att få skratta åt sig själv och andra.
Juste! Jag höll på att dö ännu mera när instruktören skrek: "Contraction- JUCKA!", för då skulle man tydligen göra en juckrörelse.
Jag vet vad vi mer ska göra. Äta sushi. Fy bövelen vad det är gott! Just löv it. Och gå på en bar på Andralång som heter PUBLIK som är jättemysig. Robert och jag var där i helgen och skulle ha barrunda. Det gick inte så bra för vi orkade bara 2 öl var. Helst sjukt. Det var liksom stopp! Men stället var toppen!
Typ så här ful såg jag ut igår när jag dansade.

tråk-brev.

wow det låter ju apbra med helledig vecka. ska kolla upp det med sara så hör vi av oss!!!

hm.. ska vi se hur det ligger till med musiken då..
vet du, jag tror inte jag orkar skriva allt här så jag mejlar till sig ist. ok?

pöss

Snart är det dax!

Ha ha vad jag skrattade åt bilderna på Fejjan!
Jag vill verkligen att ni kommer hit! Vecka 42 på måndag har jag min ena exam, men resten av veckan är jag ledig! Då kanske ni skulle kunna komma? Annars funkar det vilken helg som helst, förutom helgen vecka 41.
Nu ska jag till skolan och ha redovisning.
Måste bara hinna fråga vilka som sjunger vad på alla låtar? Den där "Kom änglar" har jag fått hjärnsläpp vilka som sjunger vad och vem som spelar?
Ska skriva mer när jag kommer hem!  Nu springer jag ut i blåsten!!!

min nya favoritbild.


planer.

hej igen du. som sagt har jag ju fått reda på lite hur det ser ut med jobb och så framöver. men hur gar du i skolan? när passar det bäst att vi kommer och hilser på?

osa senast så fort som möjligt HAHA


världens gladaste för en liten stund.

ja. tack. tacktack. så jävla underbart skönt att få det där gjort! nu kan jag köra rally vart jag vill. skulle vilja ralla (ett nytt ord) till dig varje dag. men som du kanske förstår skulle det inte vara speciellt snällt mot vare sig min plånbok eller miljön.

och tack för senast, verkligen. det var urkul. synd bara att det går över så fort. och man blir så trött så man skrattar och tror att man ska kissa på sig. haha. det är underbart i och för sig. "först är det varmt och skönt, men sen blir det lite obehagligt kallt.." tony om att kissa på sig. fast han sa nog inte ordagrant så, men du förstår poängen. undrar om du kommer ihåg. det var ju fan i ettan! HE RRE GU D va längesen! wow..

jag sitter och lyssnar på maroon 5 nu. kan du tänka dig. de har tydligen kommit med en ny platta, vars omslag är världens sexiaste. OMGOMGOMG! och första låten är helt underbart svängigt! haha. så brukar man ju säga om dansband, men det var det första ordet jag kom på. DET SVÄNGER!

och jag har fått nya skor! inte nog med att mami och papi betalade hela körkortet, de köpte ett par skor åt mig för att jag klarade det! haha. ett par vagabond. typ som dina, fast med snörning. jag är kär. haha, vet du, först när jag skulle skriva vagabond så skrev jag istället vagabong. det tyckte jag var lite funny. plus att det fick mig att tänta på en gubbe som började prata med mig i sunne. jo han hojtade och frågade mig om billabong. han hade tydligen köpt en tröja där, till sin dotter. och han ville desperat veta om en vuxen person kunde använda såna kläder. ja, det går inte riktigt att förklara sättet han pratade på, men det kändes hur som helst väldigt underligt. jag tror han hörde till de där lite konstigare. du vet. dåmmadära.

nu vet jag lite hur jag jobbar framöver, så jag kanske kan planera in en tripp ner till gebege. vore inte det hur bra som helst!? så anordnar vi små picknickar i staden. lite öl. lite skratt. lite stadsluft för oss landskossor helt enkelt.

fy fan va sugen jag blev på det nu.

att titta på lägenheter tycker jag låter som en superhobby, men tanke på att du är intresserad i sånt. och bebyggelsearkivarie låter.. ja det låter fan inte kul. men det ÄR säkert kul! innebörden liksom.. yeah.

puss+kram

p.s. det där om han med fyra bokstäver i sitt namn vågar jag fan inte. det vet du. d.s.

GRATTIS KÖNA!!!!!

FAAAAAN vad duktigt gjort!!! Vi ska fira när jag kommer hem till Arvika!! Nu kan du ta bilen till Göteborg!!!

Lägenhet

Jag dog lite när jag läste om hunden. Igen. Jag kan inte sluta fnissa när jag tänker på det!
"Lite sällskap"är ett fenomen som man inte kan låta bli att gilla. Gubben är ju go som bara den!
Gud vad kul det var att ni kom i fredags hem till 107:an! Det var roligast på hela helgen. FAN vad kul jag har med både dig och Sara. Fast chokladkakorna/bollarna slog er nästan.
När man bor så här i en storstad, så kan man göra lite impulsiva saker. En impulsiv sak vi gjort är att gå på lägenhetsvisning. Även om vi inte ska köpa någon så är det sjukt kul att gå och kolla på uppiffade lägenheter. Så har jag anmält mig på flera visningar! KUL!!
Robert tycker att du ska säga till Nils att du gillar honom. Annars kan det nog bli segt. Han tror starkt på att det är ett bra sätt. Jag däremot skulle fan inte våga. Men du kanske gör det?
När jag går till skolan tar jag alltid vägen förbi Haga. Haga är ju det mysigaste området enligt mig. På gatan finns det en liten butik där det sitter en liten nalle utanför. Den där nallen blåser såpbubblor så hela stråket blir fyllt i någon minut. Det händer varenda dag när jag går. Det är en speciell känsla att gå där tidigt på morgonen, med lite folk, sval höstvind och såpbubblor i luften. Jag har försökt att ta kort, men det syns inte. Jag måste leta upp min kamera. Vet inte vart jag lagt den vid flytten.
Jag har bestämt mig för att jag ska söka in till Bebyggelsearkivarie här i Göteborg nästa år. Så klart ska jag söka arkitekt också, men det det förstnämnda verkar som min grej det också! Man kan jobba på arkitektkontor, museum bl.a. Skulle vara så sköt att stanna här i Göteborg ett tag till. Jag vill inte flytta ifrån det här stället än. Plus att Robert jobbar här. Det är fan inte lätt att ha pojkvän. Man måste tänka sig för hur man vill ha det: flytta ifrån varandra p.g.a plugg eller stanna kvar och vara lite mer begränsad. Fast det är tura att jag gillar Götet så mkt.

ingen annan kan förstå hur mycket man älskar sitt husdjur.

jag tycker det vore oerhört synd om ni vore tvugna att göra er av med melkisen. usch. jag älskar kokos och kasper och skulle bli helt förstörd om något hände dem. för några dagar sen när jag var ute och gick i sunne så träffade jag på en vit katt som var på pricken lik kokos. och jag fick en tår i ögat, för det kändes som att han kände igen mig. självklart var det inte kokos, och kattjävlen kände inte igen mig. men fin var han. hon kanske.

sunne förresten är väldigt bra! är ju där på intensivkurs. teori och uppkörning sker nästa torsdag och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. jag suger åt mig allt som kan vara nödvändigt att veta för att bli en bra bilkörerska!

och på tal om förkyld så är vi två. jag hatar det också. där jag bor i sunne är det fruktansvärt lyhört och jag hostar mig igenom natten och dagen så jag stör väl alla andra så att de inte kan koncentrera sig och därav inte kan ta körkort. för det andra blir man schleteeen av att hosta. hjärtat går i tusen knop efter att man haft en hostattack. usch. HAT HAT HAT mot förkylningar. vilket parti ska man rösta på om man ogillar sjukdom? vad ska du rösta förresten? eller har du redan röstat? jag är nästan säker, men jag vet inte om jag vågar bestämma mig. ehehe.

jag lyder ditt råd och ska INTE se på det är b-programmet. ett program som fått en plats i mitt hjärta dock är filip och fredriks nya 'lite sällskap'. åh jag älskar det! fast jag missade det senaste programmet.. :(

jag vet inte om jag skulle våga flytta till danmark, på grund av språket. jag skulle inte förstå så mycket, och då skulle jag bara hamna i en massa pinsamma situationer hela tiden. och jag kan ju inte gå runt som en fjant och prata engelska, va. nänä. antingen sverige eller inget allt! (skämt åsido)

ikväll kommer jag och sara till dig eftersom du är på kort visit i arvika! kul va!?!?! det ser jag fram emot. så jag gick in på ett bageri i sunne och köpte lite kakor, och så gick jag in på en snygg klädbutik där jag köpte en svart långklänning. den ska jag ha på mih. kan du fatta 200 spänn va!? det är billigt för en långis. skithappy tjej.

på tal som att inte komma på vad man ska skriva, så tänkte jag på en händelse som jag skulle berätta för dig här, och jag höll NÄSTAN på att glömma bort det. puh, tur att jag mindes.

hur som helst. en dag när jag satt vid datorn på bilskolan i sunne så kom "bilskolereceptionistens" hund (en grand danois tror jag, fin med jävligt stor) ut i datarummet liksom. och han gick fram till ytterdörren för han ville ut. jag slängde bara en blick på honom men så kollade jag en gång till - och han ville VERKLIGEN ut! det var en bajskorv som var halvvägs påväg ut ur hundens ass. HAHA. jag trodde jag skulle dö. det var nog bara jag som såg det. atlas, som han heter, gick tillbaka till receptionisten och hon upptäckte det. fast hon sa det ju inte. men jag märkte att hon såg det för att hon kom ut i datasalen lite senare för att kolla om det var bajs på golvet. hilarious. haha.





oj, det här blev ett satans långt brev, men det blir så när man har varit borta länge.

vi ses ikväll snuttan!

Måste skriva igen!

Här får du min feel good-lista, många låtar har jag tagit från din lista, men några hade vi samma! SKKKUUMT!
feel good
(länken ser jättekonstig ut.)
Åh...! Vad irriterande!!! Jag skulle ju skriva något mer!! Men nu har jag glömt... Jag tänkte: "Åh ja, det ska jag skriva!". Men nu är det borta.
Idag testade jag att lägga luggen åt andra hållet, och det var kalassnyggt.
VA FAN SKULLE JAG SKRIVA?!!!!!

ÅH ÅH ÅH!

Åh, vad jag gillar Röyksopps nya album Senior!! Vill se dom!!! Juste,,, när spelade dom i Oslo?

Sept. 13, 2010

Du borde älska din nya gitarr.
Vet du? Jag har blivit förkyld! Fan. Jag vill inte. Och just nu känner jag mig jättefrustrerad för jag kollar lite på arkitektprovet och det verkar kalassvårt. Det är sjukt många som söker genom det också... Fan Fan Fan. Jag kommer aldrig att lyckas. Och så är jag ledsen för Melker... Jag trodde aldrig att jag skulle sakna ett djur så mkt. Jag saknar honom mer än vad jag saknar mina föräldrar t.o.m. Jag blir så ledsen när mamma finger och säger att vi kanske inte kan ha kvar Melker, för dom kanske ska förbjuda hundar på jobbet. Och då kan mamma inte ha honom eftersom hon jobbar så mkt. FAN!!!! JAG VILL BARA GRÅTA! Jag vill bara hem till Arvika nu och hålla om honom. Helst av allt så vill jag ha honom här i Göteborg, men Robert är allergisk och i lägenheten får man inte ha djur. Hopplöst.
Vilken dålig start på veckan!!! Fast jag är nog bara trött för att jag håller på att bli förkyld. Plus att jag lyssnar på musik som låter känslosamt. Blod bank- Bon Iver. Den gör mig deppig just nu.
Nu måste jag "låta" lite gladare. Det här går ju inte. Har du sett Kungarna från Tylesand btw? Om inte, gör det inte. Så jäkla kasst och pinsamt. Jag tycker att de är de mest oattraktiva människor någonsin.
Jag längtar lite hem nu. Jag vill bo i samma stad som dig. Och Sara. Fan vad kul det hade varit! Vet du vad jag har tänkt de senaste dagarna? Att jag någon gång ska flytta till danmark. Jag älskar danmark. Vi har en dansk tv-kanal hemma som jag sitter och tittar på jämt! Den är så bra! Danskarna har sånt sinne för design vare sig det gäller hus, möbler, program ALLT!
Men du. Jag kommer hem på fredag kväll och åker hem på söndag. När ska vi ses? Komma till arvika och mysa?
Kram Saknar Dig!!

en bilaga med vackra bilder!




















jag blir så glad utav dina brev att jag sitter och skrattar rakt ut i min tomma ensamhet. suck.




nämnde du något om att du skulle komma hem nästa helg? VI MÅSTE SES! vare sig det blir bara någon minut eller en längre tid måste jag få träffa dig o bara krama dig en gång. jag trodde inte att jag skulle sakna dig så mycket. jag trodde inte att jag kunde sakna nån länge. jag tror inte jag har saknat nån sen jag var liten och min bror bodde i degerfors. han kom hem kanske två gånger i kvartalet. jag minns att en gång saknade jag honom så mycket att jag grät.

jag gråter inte efter dig! men jag saknar dig för att vi alltid har så fucking fun tillsammans, du väät.

okej, kul louise - typ tusen meningar som börjar på 'jag'.

OKEJ VI BESTÄMMER ATT VI ÅKER TILL LONDON! fytusanibyxan va kul det skulle vara *en miljard smajlizar*!!! och på tal om det så vill sara jobba som au pair! har du hört!? haha. hon väljer mellan usa, england, danmark tydligen, så vi får väl övertala henne att hon ska välja england så vi kan hälsa på henne där. jag skulle gott kunna tänka mig att åka till usa också, men pengarna räcker inte till när man tjänar 90kr i timmen. hm. och dessutom har köpt en gitarr för 4000! jag är så lycklig dock. för jag fick ju sålt trummorna också.. :)

hoppas att du övar på bröllopslåtarna, min kära.

puss


p.s. jag tror nog att det är så att jag tycker om personen i drömmen ju mer om jag drömmer om den. DEN haha. d.s.

Drömtorka

Drömmar är så knäppa. Iaf mina. Men de senaste 3 nätterna har jag inte drömt ett skit som jag kommer ihåg. Jag brukar alltid göra det. Varenda dag väcker Robert mig med frågan: "Vad har du drömt i natt?". Men nu har jag fått drömtorka. Om man drömmer om personer man gillar väldigt mycket brukar det oftast leda till att man gillar den personen ännu mera. Är det så för dig?
Btw så har jag hoppat av den ena kursen. Jag vill bara fokusera på engelskan. Än så länge är det jättekul, är verkligen stolt att jag tog tag i det. Och på tala om engelska så vill jag vill åka till London med dig. NU! LÄNGE!! Det vill jag verkligen!
Jag älskar din höstlista. Lyssnar på den varje morgon. Plus lite fransk musik. Fast i alla franska låtar sjunger dom "plu plupp i bluu, shee fluuu" så det är inte så varierande.
Jag är inne på American Apparel just nu. Tänkte köpa lite shorts till mig, eftersom Robert har snott- och tappat bort mina shorts. Jag älskar deras grejor. Det finns ju sådana där cykelbyxor du gillar, typ korta leggins.
Du borde gå på universitetet. Vet du varför? Därför att det finns massvis med snygga, skäggiga män, ja män, som studerar där. Alla är apsnygga!! Iaf dom med skägg som är över 22. Där finns det inga Sarmed-fjuniga hakor inte.
Saknar dig!

P.S.

vi har en lite playlist i högerkanten nu. ser du? bra va?


drömmar.

man drömmer varje natt, tydligen. fast man kommer liksom inte ihåg alla, eller, man upplever inte alla. hur som helst, jag upplever många utav mina drömmar! min senaste dröm som förföljt mig de senaste dagarna är min dejt-dröm. det var hemma i min hall, vi tittade på tv där spegeln hänger, du vet. det var ted mosby från how i met your mother (fast du kan ju lista ut vem det egentligen handlade om). han rökte och pratade svenska. höll mig i handen. jättemüsig.

sen ibland när jag jobbar mycket så brukar jag drömma om att jag diskar, eller att allt brinner ner. det framkallar ångest, en vanlig känsla hos mig. gött lissåm.

nej nej neeej! fan sophie, vet du var jag drömde i natt!? HAHA. om rebecca och fiona. och dig självklart. de gillade inte dig, för du var en jävligt jobbig förföljare typ. fast du bara skrattade ändå när vi kom och våldgästade deras hemmanyårsfest. så ok, fiona utmanade dig i boxning. jag sa klart och tydligt: asså, jag kommer inte fajtas, i'm not that kinda girl. jag kommer inte slåss med dig, rebecca.

sen var det slut.

men inte brevet, jag känner att jag har en hel del att skriva idag, ikväll.
sitter och lyssnar på en gullig vissel-låt. eliza doolittle - skinny genes.

idag när jag bytte lakan i ett utav rummen på jobbet, kände jag en doft som slog till som en jävla käftsmällo ansiktet! fast på ett bra sätt! doften framkallade ett minne från en person jag träffade tidigt i våras.
jag gick tillbaka till det rummet flera gånger, bara för att lukta.
fan.

vet du en dålig sak? jag har börjat svära så jävla mycket. min favorit är HELVETE! :)

och en låt till!! cee-lo green - no one's gonna love you (cover på band of horses <3)

jag sitter och tittar på bilden du postade i ditt förra brev, på mig och dig från wow. den är fin. men har du märkt att mina läppar nästan inte syns till skillnad från dina? alltså, det är ju inte dåligt för din del, bara att mina läppar är, hm, väldigt bleka. haha.

hörredudu, jag ska nog ta och läsa lite i min tusensidorsbok shantaram nu innan jag släcker. imorgon satsar jag på en solig och ångestfri dag.

god natt snygg_tjej_91
puss på dig

A lövly härkutt!

Åh, det var sjukt längesedan jag lyssnade på cocorosie! Gud, den känns verkligen höst... Men jag gillar den fräscha luften som är på morgonen.
Igår hade jag min första tenta. HEHE. Usch. Det var typ som högskoleprovet, fast bara på engelska. Det gick kalas, eftersom jag är så duktig på engelska.. HEHE igen.
Jag gillar Donnie Darko. Sett den typ 2 ggr. Lite skum för jag fattade först inte riktigt, men andra gången förstod jag bättre. Men han är så snygg så det räcker för mig.
Jag längtar så sjuuukt mkt till bröllopsfesten. Det ska bli så kul. Skitsamma om vi spelar lite galet, bara vi bjuder på oss själva. Och så ska vi dansa. Skakaaa ruuumpppa!
Jag har köpt skolböcker för 1500 denna veckan. Och jag ska köpa ännu mer.. Jag kommer bli fattig, na na na na naaa naa!
Louise. Louise. Louise. Det är den SNYGGASTE KORTKLIPPTA FRISYR JAG NÅGONSIN SETT. Om jag ska klippa mig kort vill jag också ha den!! Jag dööör vad snygg den är! Du skulle absolut passa i det. Vilken karaktär du skulle få! Den passar liksom till din person. Och som hennes pappa sade: Det växer ju ut igen.
Var det Sofia F´s pappa?
Snart ska jag på en föreläsning om grammatik! Yeah! Sen har jag tvättid! Yeah! Sen ska jag städa lägenheten, hatar när det är stökigt. Önska mig lycka till.
Juste, jag funderar faktiskt på om man ska unna sig med en öl i kväll på någon mysig uteservering? Jag som har så mkt pengar menar jag.. inte.

RSS 2.0