"jaja, det växer ut igen.."

jag hade en kompis en gång. hon klippte håret kort, och ho passade verkligen jättebra i det. men hennes pappa älskade långt hår, så när hon kom hem och visade upp sin nya fina frisyr sa han bara "det växer ju ut igen.."

jo, sophie, jag har funderat länge på att klippa mig kort. och nu känns det som att jag har bestämt mig, men ändå! det är så svårt att ta steget. så man måste höra lite peppande kommentarer från vänner o familj. haha. jag har hur som heslt hittat min korta drömfrisyr. titta o säg vad du tycker!!



puss, och hehe för två brev i följd..

världens bästa fest!

nu känns det verkligen i luften att det är höst. höstipösti. men jag gillar det! faktiskt. hösten är mys-årstiden. och det är då jag fyller år. och den här sommaren har inneburit lite fest för min del (men mycket festival dock!), så nu ska jag ta igen det med min brors bröllopsfest som kommer bli helt tjockt fet, sophie! och du får ju vara med, självklart. det är nästan den bästa delen. hihi. då kan ju du förresten visa upp lite jazzdans som du lärt dig. skulle passa fint in.

på tal om film såg jag donnie darko för några dagar sen. har du sett den? helt fantastisk. den är egentligen lite creepy, men så fin ändå. för donnie, han offrar sitt liv för sin tjej som han är alldeles jättekär i. gulligt.

"den bästa åldern att vara kär är när man är 84, för då är man pensionär och har all tid i världen så man bara kan ligga i sängen och älska varandra hela dagarna."

puss - ta mig till affärerna när jag kommer till göteborg nästa gång sötnos!

p.s. indiern jobbar inte på mitt jobb, nej. han jobbar med att sälja dataprogram svart. på fritiden tycker han om att cykla och spela cricket, fast han är halvt handikappad. och det är ingen som vet varför han är handikappad, det finns nämligen flera versioner. 1 - han blev skadad i en cricketolycka. 2 - han blev skadad i en motorcykelolycka när han var 4 månader liten. 3 - han hade polio som bäbis, eller liten iallafall (den mest troliga). d.s.

p.s. igen!
lyssna lite på den här musiken (min besta höstfäst). en låt är chemical brothers och passar inte alls tillsammans med de andra, men den är så jävla bra så den fick liksom slinka med, du vet. d.s.



Fluffiga höna-pönor!

Nu är flugorna borta! Äntligen. ..
Vadå? Jobbar det en indier där eller var han bara på besök?
Vet du vad jag har börjat med? Dans! Igår var det dansdag på en studio som hette Move, och jag provade på salsa, samba, hip hop, jazz och modernt. SKITROLIGT. Så nu ska jag dansa en gång i veckan, Jazz! Jag dansade mycket på högstadiet och har inte gjort det sen dess. Men nu ska jag ta upp det igen!
Du vet djuren i Slottsskogen? Jag hälsar på dem nästan varje dag! Du skulle se hönorna med vita tussar! Så sjukt gulliga!!! Fluffiga hönor liksom! Älskar att kolla på alla djur där. Man blir så harmonisk.
Jag försöker tänka på vad jag gjort den här veckan, men det är inte mycket... Jo juste!! Igår var Robert och jag på bio och såg MicMac. En fransk film som påminner om Amelie från Montemarte. Den var jättebra! Du måste seeee den!
I morgon börjar jag skolan. GULP. Jag är faktiskt nervös men det ska bli skönt att sätta igång med något nu. Är jobbsugen.
Jag saknar dig mkt. När jag går på stan och ser någon rolig affär har jag ofta tänkt "Omg, den här borde Louise se"!
Kramizzzzzz

curry nam nam

jävla flugjävlar. idag var jag och persson hos frida. vi lagade mat och pannacotta och tittade på sex and the city och pratade om australien. det var mysigt, men där hade de också flugor! stora, "vanliga" flugor - fast de bet! stack på fötterna, gjorde det.

jobbet går bra. har precis fått tre nummer och tre e-mailadresser till en och samma indier. haha. "ifall jag skulle komma till indien, och ifall han skulle komma till sverige, du vet!". roligt, fast fan lite jobbigt. indier är översnälla. de är för snälla, vill hjälpa till med allt! som svensk tycker jag att jag faktiskt kan sköta saker själv, jag menar särskilt på jobbet - för det är ju mitt jobb! men kul var det.

är ganska ledig den här veckan, så jag tänkte passa på och umgås med folk som försvinner från värmland typ. det känns ju bra, inte att de försvinner, men att träffas. och jag vill vill vill verkligen träffa dig igen snart! herregud. oh lord. OMGOMGOMG! men september är jäkligt crowded för mig förstår du. jobbar skitmycket de två första veckorna, sen åker jag till sunne och tar körkort i två veckor! woho. efter det är det bara en vecka kvar sen är det bröllop. jag vet faktiskt inte om vi hinner träffas innan dess, tjejen. och om vi inte skulle hinna träffas innan dess, kunde inte du komma upp redan på fredag då? så hinner vi öva och umgås mer!

jag har förresten också alltid velat börja boxas, men aldrig vågat. så, du är jävligt cool.

PUSS!

HAHAHA!

Det var verkligen inte den bilden jag skulle lägga upp!!!! Måste lära mig den här Mackan asså...

Stackars katt!!

Och stackars de som ägde den.. Hatar när djur dör. Förutom våra miljarder flugor vi har i lägenheten just nu. Tror jag har smält ca 300 blomflugor idag. Hatar dom!!
Du skulle varit med igår! Robert och jag tog ett var sitt vinglas och gick upp till Masthuggskyrkan vid oss och kollade på utsikten. Den var så fin! Det var alldeles mörkt ute och hela staden lysten upp av alla fönster och lampor. Sen gick vi hem rätt snabbt för det började blåsa så sjukt mycket. Typiskt Göteborg.
Hur har det gått att jobba? Själv är jag latare än latast. Idag har vi ätit glass, sorbet, vaniljsås och havrekross. Och pizza. Mmmmm! Fast i morse tog jag mig en tur i Slottsskogen och jag verkligen älskar den parken/skogen!
På måndag har jag bestämt mig för att jag ska börja boxas igen! Det ligger en klubb typ vid oss och jag hoppas verkligen att den är bra. Skulle behöva en sysselsättning.
Kan inte du och Sara prata ihop er när ni vill komma hit? Det är så att jag kanske ska på ett dop typ i september i Arvika, då kanske vi kunde ses?
Jag har laddat upp alla bilder från wow nu! 

svartklubb på ett vandrarhem.

kul att du svarade så snabbt sophie! då slapp jag vänta, fast å andra sidan hade det varit mer spännande om jag hade fått vänta.

jag kan bara hålla med om att livet efter wow är lite depp. igår hade vi en dramatisk förmiddag i ottebol. grannarnas fina katt bamse blev överkörd. alla var jätteledsna. vila i frid bamse.

på tal om rebecca och fiona, så läste jag just på deras blogg att bl.a. det som filmades under wow kommer bli en dokumentär på svt i höst! så ännu bättre upp - vi kommer kanske med på TV!!!!!!!!!!!!! fatta. fast jag tror inte vi kommer bli det ändå. man kan ju alltid hoppas på att vi blir med, nån cool tv-snubbe ser oss, vill ha med oss mer på tv och vi blir stenrika kändisar.

och just det ja! du fick ju "filips" nummer. stockholmaren vid kyrkan, kompis till iggy popen. du kan ju alltid ringa och fråga hur det gick med festen. deras svartklubb. haha. iggy var ju galen iallafall.

coolt med egen namnskylt. men, kommer inte robert få nån post då? :O

P.S. jag skickar med några bilder idag! kul va? D.S.

  

Knackning på morgonkvisten

Hej Louise Karlsson, tjejen jag har haft otroligt roligt med och förhoppningsvis kommer att ha långt framöver. Hur är livet efter Wow och den fantastiska utsikten? Jag är trött och depp över att det är över. Vad ska jag göra nu? Vänta på att jag ska börja på läskigt universitet?
Nej. Jag ska bara njuta över att ha flyttat ihop med någon som jag gillar väldigt mycket.
Några frågor som jag funderat över efter Wow:
  • Undrar hur efterfesten skulle ha varit om vi följde med Stockholmarna och Iggy Popen?
  • Kommer vi bli med på film på Rebecca och Fionas hemsida?
Själv tror jag att efterfesten skulle blivit ett bottennapp. Typ.
Vet du vad jag vaknade utav idag? Att det ringde på vår dörr. Jag drömde samtidigt, och drömde att det var jag som ringde på en kändis dörr. Kommer inte på vem dock. I verkligheten var det en snubbe som skulle sätta upp min namnskylt. Så nu står det S. Norrgård och A. Mehrstam på dörren. Robert fick inte vara med.
Det roliga är att vi är 90% säkra på att hon vi hyr av, Al. Mehrstam, är dragen åt det kvinnliga hållet. Hon har tidningar och tavlor som tyder på det. Låt oss tro det iaf. Eller jag har fått för mig det iaf. Och nu ser det ut som att hon har fått sig en partner. Nämligen mig! Så, från och med nu är hon och jag inofficiellt sambos!
När jag vaknade satte jag på Chemical brothers. Mums säger jag bara.
Första breven av oss är skrivna.

första brevet.

kära sophie norrgård. jag kommer inte ihåg vad du heter i mellannamn, så jag skippar det.

kära vän, tack för den fina helgen i göteborg! way out west var det bästa jag spenderat pengar på på länge. och även fast vi inte precis festade med alexander skarsgård och hans snygga, men jävligt smala tjej, kate bosworth tycker jag att vi var coolaste katterna i göteborg. särskilt i blöta klänningar inne på port du soleil.
i skrivande stund sitter jag och lyssnar på chemical brothers, hur bra är de inte!? horsepower ä goo.
ja. orkar inte skriva mer just nu, för klockan är ganska mycket och jag ska jobba imorgon.

hoppas du svarar på mitt brev, sophie! jag saknar dig redan, tråkigt nog!

P.S. hälsa robert, ni kommer få det bäst i göteborg D.S.


RSS 2.0