hur fan stavar du, ijenklien?!???!?!!!???!

läs inlägget "Gud jag dör". hur stavar du schema!?
HAHA!

robert i någon slags kris, eller?

varför gjorde robban så mot sitt hår!? har du fått fram någon bra anledning? haha. det händer bara killar.. och som tur är kanske, för en tjej som gjorde så mot sig själv skulle nog inte kunna gå utanför dörren på några år. haha. förresten när jag tänker efter så gjorde ju britt-inger spjut (pappas smeknamn på britney spears) så för några years ago.

lägger som du märker till med lite engelska sometimes, efter som jag drar till australia om en månad imorgon! helt sjukt to be honest. meeen. vi är inte där ännu. så.. hm. ja, jag låtsas om som att inget särskilt är på gång.

jag och sara jobbade på älgen i hälgen. så vi kunde inte gå ut på halloween :( nåja, lite mer klirr i kassan än de flesta andra istället. haha. kom du på nån bra utstyrsel btw? bild, taack.

jo, jag tänkte på det här med min "födelsedagsfest/första advent/julfirande/avskedskalajs".. jag tänkte ta den sista helgen i november. hur passar det damen? dag har jag inte bestämt än, vi får se, men sista helgen tänker jag inte jobba utan bara ta en sista intensivhelg med vänner och familj. plus packning och peppande inför flygturen. tycker jag låter som en bra idé. och dessutom är jag megapysselsugen så jag tänker göra söta julklappisar till alla! bra va? för då MÅSTE du ju komma :)

huuuuuuugs från 16-åriga påskmamman


se upp för bomber!

läste att det var nåt bombhot i göteborg. är det du som busar nu igen? hm.. hur som helst, var försiktig, bomber är inga leksaker.

nu ska jag iväg och jobba. fast jag är jätteslö. jobbade tio timmar igår och körde massa bil så jag är verkligen slutkörd fast jag tog sovmorgon imorse. puh. plus att sara ska jobba med mig på älgen ikväll! då blir det inte lugn och ro. haha. skämt åsido.

jag och sara har spelat lite inför den 12, ser fram emot det mer när man känner att det faktiskt funkar bra.

hade gärna gjort ett längre inlägg men måste hinna gå på toa innan jag drar till jobbet. hihi.

puss!

Heeeej!

Förlåt att jag inte har skrivit, men internet har varit väck! Störande! Nästan lika störande som du är. Ba skämta va.
Herregud säger jag bara. Herregud. Igår skrattade jag så jag grät.
Igår kväll när jag satt i soffan undrade jag vart Robert hade tagit vägen. Han hade varit i badrummet i ca 20 min kanske. Jag ropade och frågade vad tusan han gjorde för det lät som han rakade sig, men så mkt skägg hade han ju ändå inte att det skulle tagit sådan lång tid.
Så kom han ut efter ett tag och frågade "Vad tycks?".
Vet du vad han hade gjort?!
Han hade klippt sitt hår med hans isoleringssax. Han såg ut som en munk. Innan jag såg hur illa det var. Sen när jag kom in i ljuset var det värre. Han hade snaggat sig mitt på huvudet och tussar överallt.
Sen fanns det inget annat alternativ än att snagga honom med samma sax. Kan ju säga att hans frilla inte är allt för vacker. Ha ha! Så sjukt irriterande att jag inte kan ta kort! Måste fixa ny kamera...
En simpel fråga bara: Vad TUSAN ska jag vara på Halloween?! Du har ett ansvar att hjälpa mig här. Så det så.
En annan rolig grej är att jag drömde om Vaiden i natt och att han inte alls såg ut så som jag kommer ihåg honom. Hans mamma var jättesnobbig och var överöveröverklass. Knäpp dröm.
Juste! Skulle ju lägga upp bilden på sara och hennes tvillingbror!
SAKNER DEJ!

tack för trekanten. det var mysigt!

lyssnar på musikguiden i p3 med rebeca&fiona nu och mår allmänt gött liksom. tack för det säger jag!




det fanns faktiskt ett liv innan vi träffades också, tro det eller ej.

jo såhär va. eftersom jag i framtiden tydligen bara kommer lägga upp "nya" bilder (HAHA!) så tänkte jag för att kompensera nu lägga in skitgamla bilder. var och en med en egen liten historia. förväntar mig självklart att du ska göra samma sak. varsågod:


14 år och posar frenetiskt för att få till en fin bild till tack-kortet efter konfirmationen. klänningen var så fin! köpte den i usa, och detta var väl i princip enda gången jag använde det av någon anledning. på bilden ser man det inte, men mina armar och ben var fyllda av blåmärken efter krockar från fotbollsmatcher. jag saknar att spela fotboll. jättemycket ibland.


jag och lill-martin bakar negerbollar i vårt gamla kök i åmotfors. det saknar jag också ibland faktiskt. inte just att bo i åmotfors men huset! bodde ju ändå där i 15 år. största delen av mitt liv liksom.. negerbollar är min specialitet bwt - brukar twista receptet lite genom att ta mindre socker och mer kakao! spejsat va!?


jo detta kan du ju försöka lista ut hur det fungerar..


2006 åkte lilla familjen karlsson till AMERIKAAAAAAA! wow va! spenderade tre veckor i kalifornien och det var asheftiiiiiigt. saknar san fransisco, för där var vi alldeles för kort stund. här sitter jag och suger i mig det ena efter det andra glaset med sparkling applejuice. smaskens.


nån turist eller så tror jag..


poserar vid carmel på väg från san fransisco ner till l.a.. vi hyrde egen bil, så det var en frihet. en dag var jag lite sjuk hade feber och var allmänt snurrig. vi stannade vid en rastplats för att fika lite. m&p steg ur bilen men jag satt kvar och sjukade mig. helt plötsligt stannade det en bil brevis - med tre dvärgar! kan du fatta - en hel dvärgfamilj! jävligt kul faktiskt.


en av de lyckligaste stunderna i mitt då fjortonåriga liv. paul frank-butik i san fransisco! spenderade säkert ett halvt dygn där inne. kom ut med en bikini, klocka och lite annat smått och gott.


efter åmotfors flyttade vi till by. jag och mamma och pappa delade ett litet hus på 70kvm, och vi hade lakan som delade av våra sovrum. hilarious när man tänker efter. mysigt var det faktiskt. och man hade ju kanske tur som kom bra överens med päronen. det var av familjen tärnbrant som vi hyrde huset. på bilden är det jag felix och viktor, barnen tärnbrant. vi är på semester i skåne. det var underbart och jag var jättebrun den sommaren. man kan ju undra vad jag gör på bilden, men inte länge till för det kan jag berätta. jag sjunger, erhm, zlatan-låten..


på stranden i skåne. en mamarazzi tog kort precis när jag petar rumpan. typiskt också.


min bror johan var på lååååååååååångsemester i asien ett tag och jag und papa drog ner och hälsade på honom i thailand. det var hur gött som helst. på bilden provar jag hans födelsedagspresent.


såhär snygg var jag när jag snorklade. yeh lissåm.

kanske kommer mer nån annan gång. puss!

Mitt hjärta gråter

OK. Jag såg oxå på "Berg flyttar in" idag på svt play. Med andreas. Och nu läste jag ditt inlägg. Jag fick världens känslosvall och mina ögon är blöta. Tänkte oxå igenom livet och vad som är viktigt i ca 1 min. Det viktiga är att jag gör saker som jag mår bra av. Och bra mår jag av att vara med de jag tycker om. Göra det jag älskar att göra. Som att sjunga till exempel. Det är det jag älskar att göra. Och det jag vill. Och vem vet? Jag kanske dör i morgon. Så mitt hjärta har bestämt sig för att åka upp till värmland fredagen den 12. Och sjunga med er. Som jag älskar. Och att vara med er är så underbart. Jag har SÅ roligt och ingenting är jobbigt, klyschigt, stramt, strikt, tråkigt mm. Det är sådana vänner jag vill ha. Vilken tur att jag har er.
Skit samma att jag har tenta. Jag får bara förbereda mig mera. Och börja plugga nu. Jag gör det för er och min skull.
Livet är underbart ibland.

du gör som du vill, men du vet att vi inte kommer att dela bästishjärtan om du inte spelar med oss den 12 november.

jag har inte hunnit bli nervös för australien än. skjuter allt som behöver göras framför mig, och antar att allt kommer fixas i sista stund. så brukar det vara när jag ska resa. haha. men jag längtar verkligen. just nu är det lite för grått här hemma. höstlöven är ju liksom inte ens gulröda och vackra längre, utan gråbruna. dessutom börjar kylan ta för sig också. MEN då har ju jag iochförsig världens skönaste kappa att ta på meeej. avis vaa? jag ÄLSKAR DEN! skogsgrön och lång och varm och mjuk och fin.

på tal om kappan, så kom jag av någon anledning att tänka på att jag ska lägga upp lite "nya" bilder här. liksom som "jaaaa assåe det här hade jag på mejje idag dåra. äre snyggt tyckeru soffan?". get it? lite mer blogg-aktigt på något sätt. för jag har märkt att vi har en tendens att lägga upp många gamla bilder (inget fel!) men jag vill känna att vi ÄR och inte bara VAR! tycker du inte?

btw så blir det "mitt lilla barn" på lördag. var och övade med kantorn igår. HAHA! ja, han snappade upp den snappt, men jag säger bara måste måste måste sjunga upp ordentligt innan. annars går det som det går när man inte sjungit upp ordentligt. men jag gillar den otroligt mycket. ska bara öva lite mer på tekkkssten. och jag blir ju också gudmor till lilla linusen lovisen. känns ju wierd, men är typ det också till mirisen sigridisen.

idag när jag kom hem från jobbet - sov där inatt också, men det är en annan histora - var jag sådär extremt pysselsugen. men det blev inget. man kan ju alltid hoppas på att det blir dåligt väder imorgon så att man måste vara inne och pyssla med tända ljus brevid och mysmusik i bakgrunden.

och sen nu ikväll satt jag och kära m&p och kollade tv. berg flyttar in! med andreas lundstedt. och då fick jag bara en sån där ENOOOOOOORM känsla av att JAG VET HUR MAN SKA LEVA!!! på något sätt så bara visste jag att saker och pengar har ingen betydelse, det är bara kärlek och vänskap och känslor och att man mår bra och är lycklig som räknas. egentligen "vet" man ju det hela tiden, men det är inte alltid som man verkligen FÖRSTÅR det. och jag blev så ledsen när jag kände det. för jag träffar mina vänner så sällan.

det känns liksom på något vis som att mitt liv har stannat upp efter studenten. det finns stunder då man lever igen - som när jag och sara kom och hälsade på i gebege. då levde jag och var lycklig hela tiden.

och den där andra historien om när jag sov på jobbet igen, den kommer nu. vi hade många gäster så det fanns ingen plats åt mig på hotellet, fast jag var tvungen att sova över. så jag fick sova på tågstationen, helt ensam :S lite läskigt var det ju, jag har alltid varit mörkrädd och sen så hör man "allt". hur som helst var det max 10 grader celsius där på stationen. hittade dock en golvvärmefläkt som jag ställde brevid sängen och stängde dörren så det skulle snabbare bli varmt. tidigt på morgonen vaknade jag till och med av att det var för varmt. ser man på liksom. men chocken kom när jag öppnade dörren och skulle gå på toa! det var fan närmare nollan där. vågade inte gå på toa ifall jag skulle frysa fast rumpan. inte så himla najs liksom. så jag gjorde mig i ordning snabbt som satungen och kutade in till värdshuset och värmen igen.

p.s. hör gärna gärna av dig om hur du gör den 12, så att vi inte övar för tre och så blir vi bara två. lite osis vore det va! d.s.

Bara en snobb eller nåt.

I love EMD-tröjan!

Gud jag dör.

Nu när jag satt och kollade igenom skenat ser att att jag har en till (!) tenta på måndag den 15 nov! Det är inte rättvist!!! Då har jag en tenta på söndag och en på måndag! Hur går det till?!!
FAN FAN FAN!!!!!!!!! Jag vill verkligen komma och sjunga... GUD VAD ARG JAG ÄR NU! Måste verkligen se över det här.
På tala om annat. Herregud vad scary att söka visum! Och nu drar det ihop sig. Inte långt kvar nu tills nu sitter i en flygplansstol och håller på att kissa på dig av oro. Neeej då.
Har du bestämt dig vad för sång det blir på lördag? Nervös?
Jag vill också grilla korv! Frågade Robert om vi kunde göra det nån dag, och han sa jag men ingen av oss kommer ta tag i det. Korv är gott i stekpanna det också. Men inte lika gott som att mysa ute och bränna sig på tungan.
När du skrev " These boots are made for walking" tänkte jag direkt på addidas rumpskor. Du vet från rump-reklamen? Jag testade ju sådana men det stod att dom bara var till för att promenera med. Och jag är en springare så det gick inte.
Jag tycker om Skype så jag tycker att du ska använda dig av det, om det finns en cam dvs. Annars funkar fejjan och blogg (för min del) väldigt bra!
Nu sitter jag som sagt och dricker oboy och saknar Robert. Han gick för någon timma sen bara. Men ändå. Jag har tråkigt. Tänkte gå och träna rumpa eller nåt så jag inte orkar annat än att sitta sen. Jag kommer vara så lat den här veckan!! Underbart!! Ska lyssna på massvis med musica och dricka the!
Igår efter tentan satt jag och typ 10 tjejer på ett cafe i över tre timmar. Det var mysigt. Vi få en tjej att flörta med servitrisen, för han var übergullig. Men varken hon eller han nappade. They weren't made for each other.

these boots are made for walkning!

sitter och lyssnar på en miljard olika versioner av ovan nämna låt, himla käck faktiskt! och jag har bestämt att vi måste spela den nån gång. tycker du inte?

idag har jag grillat korv i höstsolen. med mina kusiner. nere vid vattnet. det var mys. kallt också.

på förmiddagen bestämde jag mig för att äntligen bara sätta mig ner och titta på visum, ansöka för visum. till australia, you know. det var inte det lättaste ska jag säga. det var inte svårt att ansöka, men att hitta rätt var inte lätt! först kom jag in på en hemsida, den var säkert seriös, men råkade nästan beställa ett visum som även innebar att en särskild agent skulle kolla igenom mina uppgifter och "hjälpa till". men det var en innerlig tur att jag inte hann beställa! detta kostade 499 USD!!!!!! wow.. bort bort bort! tänkte jag, fick ångest. sen letade vi upp den rätta grejen, men det dröjde en evighet att fylla i alla uppgifter. och det var heller inte helt gratis ska jag säga dig, 235 USD.. hm.. för att komma in i ett land liksom. jaja, antar att det är fair.

men jag är sådär supersugen på att bara få komma iväg, ner till australien. har läst en del i fridas "reseblogg". dreglar varje gång! sen har jag ju funderat lite på hur jag skulle göra när jag åker ner.. ska jag blogga? eller bara fb/skype? eller ska jag använda den här bloggen?? hm..

på måndag ska jag och sara leka lite. vi får se vad vi hittar på, men vi kommer helt säkert spela lite, inför den 12.
och på lördag ska jag sjunga på linus dop! har inte börjat öva! oj. vet inte riktigt vilken låt jag ska välja heller, haha. gillar "det gåtfulla folket" av olle adolphson och en annan låt som pappa spelade för mig imorse. kommer inte ihåg vad den heter, men det var en låt av jojje wadenius hur som helst. och så sjunger han "meeeeeen, ska jag säga, akta dig för eeeeld och ljuuuuupa vatteeeen". fin. nu kom jag på vad den heter - mitt lilla barn!

puss på dig!

PHOTO BOOTH!

Nåt att skicka in till Metro's fototävling?

självklart ska vi dela bästishjärtan.

glöm den där kappan. som sagt tyckte du den var lite för dyr, för att vara second hand liksom! no no. snart har du glömt den, och då när du kommer på att du inte köpte den så är du glad för att du sparade lite pengar istället. du kan ju köpa 800g oxfilé istället till exempel. gött.

jag åt också gröt imorse. med valnötter i för det är godast. och jag hade också tända ljus! det höjer mysfaktorn med 300%. nu hade jag tänkt ta en springtur. sen vet jag inte vad jag ska hitta på tills jag börjar jobba i eftermiddag. helst skulle jag vilja sitta och mysprata med nån, men jag är ensam hemma så det funkar inte. jag hatar ärligt att vara ensam hemma. får aldrig nåt gjort liksom. hm.



jag vill åka till usa när jag ser den här bilden.
kan inte du lägga upp/skicka lite photobooth bilder? jag vill också skratta så som du tydligen gör! haha.
puss!

Täppt

Det var längesedan jag hade så kul som jag hade med er. Nu är det back to business dock. PLUGG PLUGG PLUGG. Det blir inte bättre av att jag är grymt förkyld också. Min ena näsborre är igentäpppt.!!!
Jag vill verkligen se de där fotona du hämtade ut! Och jag vill framförallt ha min kamera. Vart den nu är? Jag tyckte att den bilden du skickade var ascool. Jag vill verkligen ha en kopia eller nåt. DU ÄR SÅ SJUKT DUKTIG! Jag är så avundsjuuuk! Fast mest stolt över att du är duktig.
Nu när jag suttit hemma ensam och haft tråkigt har jag kollat på photo booth-bilderna. Jag dör av skratt varenda gång! Ni är så sjukt roliga! Faan!! Jag har alltit så kul tillsammans med er! Ska vi dela bästishjärtan?
Igår gick jag förbi Emmaus för att kika på den där kappan igen, men den var sålt! Jävlashiiiiit! Ja, ja,,,, Det kostade ändå 500 spänn. Jävligt dyrt  för att vara second hand.
Fan vad jag har svurit i detta inlägg!
Igår såg jag nääästaan Håkan då han signerade skivor på Bengans. Coolt. Eller rättare sagt såg jag hans fans.
Jag har fått en ny favorätt. Avokadosoppan med oliveoljerostad-foccatia! MUMS, som Maria Montazami sade.
Just nu sitter jag och äter gröt med ett tänt ljus. Myysigt. Men du och Sara skulle ha varit här...
Här komer leenkeeen:
De tre tjejerna och Frank
Puss puss. Du är fan bäst.

som smör i solsken.

tiden har runnit iväg. det är redan igår som vi sa hej då till varandra. suck. jag hade så hilarious (!) i göteborg den här helgen. tack sophie. och tack sara. för att ni hade så kul med mig :)

har i stort sett glömt att den där oxfilén var sjukt dyr, men jag var och hämtade ut två framkallade filmer på proffs i arvika förut. plus att jag tog kort till körkortet. kan du gissa vad de tre gick på!? 500 jävla spänn. dyrare än oxfilén! kan du fatta. pengarna går åt.

det är verkligen trist att komma hem efter en sån här bra helg som vi hade tillsammans. suck igen. nu får vi se fram emot 12 nov först och främst, sen ser jag fram emot australien äckligt mycket. har bara mer och mer jobbångest desto närmare resan jag kommer, vilket jag tycker är konstigt på ett sätt. det är ju för resan jag jobbar, inte sant? förresten, skulle du kunna skicka spotify-listan "de tre tjejerna och frank"? skulle verkligen behöva börja öva nu med en gång. plus att det sysselsätter mig när jag inte är på jobbet. man får något annat att tänka på liksom. och skicka din adress! jag ska skriva långa brev från australien. eller ett räcker kanske.

sen ska jag ju uppdatera här så ofta jag kan, för att underrätta er om senaste nytt i australia-land.
jag ska bli brun och fit! frågade frida om hon kanske kunde bli min pt, blev ju så pepp på att träna när vi dansade zumba i måndags! haha.

"alla som tränar här är så himla fitta, ju!"

svengelska lyckas inte alltid.



har lagt upp två klipp från gebege-resan på fb. hilarious!!!!!!!!

har robert förresten sett kortet från mig och sara? jag älskar när du upptäcker det på filmen. så söt är du.

puss+kram från tapenade-tjejen

en liten del av mig hatar dig just nu..

..FÖR ATT DU VISAR DEN DÄR FÖRBANNAT FULA BILDEN! usch. hoppas ingen läser vår blogg. haha.
för att censurera lite pekar jag till dig med pekfingret.. eller så kan man tolka det att jag säger "komsikomsi!"



jag hade en otroligt bra helg. sov tre timmar från lördag till söndag. jag ver helt slut hela söndagen, men mådde ändå bra. jag var ju mycket städad på själva partyt. till skillnad från vissa andra. hihi. jag är också så himla imponerad av oss själva, stolt. och du ska bara veta att vi fortfarande får feedback om att det var så himla bra. känns skönt, och kul. jeanette filmade allt med sin iphone, så jag ska försöka fixa så att ni kan få klippet. typ 35min! eller hur kändes det som att det gick fortare än så!?

jag ska jobba på onsdag så då ska jag prata med h om hur det ser ut lite mer exakt, så att vi kan komma o hilse på. och vi måste ta chansen att åka till kragerö, till våren, när jag är brun och fin. huhu.

nej men jag funderar på att kanske gatumusikera lite när jag är i australien, om jag får långtråkigt liksom. så kan jag öva! jag har redan börjat på att leta nya låtar. man kan ju vara i god tid lissåm.

puss

p.s. det var inte kardemummabullar, det var VALLMObullar! d.s.

What a weekend!

Herregud. Herregud, vad helgen gick snabbt. Och var underbart det var. Jag är så jäkla stolt över oss och den beröm vi fick. Det var ju helt amazing!
Tåget hem var förjävligt dock. Ingenting krånglade, men jag fick för mig att det skulle spåra ut hela tiden så jag satt och kramphöll i Robert. Kan vara för att jag var liiite bakis. Hoppas din söndag inte var allt för stressig.
Johan och Karoline verkar ju vara hur grymma som helst. Fy fan vad snygga dom är!
Jag är småbitter nu när jag är hemma igen för att inte ni är här. Jag har så jäkla kuul med er och det är deppigt att veta att man kanske inte ses igen på ett tag. Hoppas vi får ihop det så att ni kan komma till Göteborg.
Och du. Jag kan inte släppa kardemummabullarna. De var så sjukt goda. Jag hare aldrig ätit godare bullar!! CRAVINGS!!!!
Hoppas du får en bra vecka. Hoppas jag får en bra vecka. en det känns som om det absolut inte kommer hända något kul alls. Inte efter den här helgen som var. Jag vill hem igen!!! Jag vill leka!

RSS 2.0