christmas crackers.

omg sa fin du ar sophie. har du blivit ljusare i haret? du ar jattejattefin. och lilla melkis :)

wooow new roomie! funfun in the sunsun! men bor inte han i england? om inte han vill bo hos dig langre, star jag pa tur ska du veta. haha. min jul var helt ok. mamma och pappa kom ju ner (!!!) sa det blev bra. \\och dessutom sa firar man ju inte den 24 har, utan den 25.. ida ar det boxing day = annandagen.

fast jag inte hade forvantat mig nagra julklappar har, sa fick jag nagra. jag fick en bok av anette, en cd av daga och david (australiensk country, keith urban, haha!) och elizabeth arden eight hour kit av mamma och pappa.

det ar skont att de ar har nu, men tycker fortfarande lite synd om dem. de har namligen inget bagage.. haha!

jag tycker att det ar skont att du tycker att det ar bra mellan dig o robban! sa du inte ar FOR ledsen liksom. annars skulle jag garna trosta dig med en kram fran andra sidan jorden. ah, en kram kan du fa anda. KRAM!

  

vi ses snart pussy!! <3

GOD JUL!

Louise! Nu är det jul! Och fan vad det är överskattat typ. HEHE Just nu sitter jag och gör ingenting! Kul va?
Vet du? Jag ska få en ny roomie! Manne! Så himla, galet kuul! Och hjälp vad du ska hänga i Göteborg! med mig och skaka rumpa!
Hur kommer din jul bli? Du hade ju julafton innan oss... fuskis!
Mamma är ju kick ass på att rimma, så jag har sjukt mkt press på mig att hitta på nåt rim till de få paket jag fixat. Herregud. Vilken jul. Tänk att den där julkänslan försvunnit helt! Jag dör bara tanken på att smälla i mig julmat sen... Usch... Så stabbigt!
Jag vill åxå vara i ett varmt land nu. Helst med dig. Fan vad jag hade tagit bilen till Ottebol och hälsat på dig nu annars.
Jag får massvis med sms som det står God jul på. Jag svarar med " Go hjul". Kul.tjej_91"hotmail.com
Jag blir så glad att se bilder på dig! Du ser så jäkla fräsch ut som sagt.
LOUISE!!!!! JAG SAKNAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET! FAN FAN FAN!
Hur gick det med mammi och pappi för den delen?
Igår pratade jag och Rongo (Robert) över ett par öl och det kändes så himla skönt! Vi skiljs verkligen åt på ett bra sätt! Vi pratar ofta så det känns så himla lungt. Nu ska vi leva lite till, har vi kommit överens om. Bra va?
GO HJUL bästa lolo! maj fäjvrit görl!
PUSS

brent flesk (mina lar!!)

jag och frida solade forut. larde mig tydligen inte forra gangen att man ska smorja in sig, sa nu ar hela min baksida rod som nasan pa vintern. forstar att det ar valdigt kallt hemma! skiljer la ca 60 grader. HA HA!

SNALLA ge mig en ledtrad. nu blev jag JAVLIG JAVLIGT nyfiken ska du veta! SAG NU!!!

mamma och pappa kom ivag till amsterdam. men dar fick de aka hem igen, de fick inte ga pa planet. kan du fatta!? fyfan va jobbigt for dem, tycker synd om dem.. mamma var helt forstord nar jag pratade med henne.

hoppas de kommer ivag. saknar dem. och alla andra ocksa for den delen.
nar mamma ringde imorse och berattade att de inte var pa vag an ville jag bara hem. jag ville inte vara kvar har. kan du fatta? det ar ju sa underbart har, varfor skulle man vilja aka hem fran detta? hm..

jag och frida har suttit och smidit finfina planer for framtiden nu. om vi inte kommer in pa nat, ska vi starta cafe! coolt va? det vore sa javla fun.. hihi, da far du komma o ata dar varje dag! och du far kompis-pris saklart (vilket innebar dubbla priset!)

   
(fridas bilder)

svara genast pa NU vem du var pa tiki med!!

nu ska jag och frida baka. HEJHEJ PUSSPUSS <3

Louise!

Förlåt att jag har varit seg. Jag är hemma i Arvika nu och har det GÖTT som bara den! Du fattar inte vad skönt det är!! Efter en rätt konstig vecka är det skönt med semester om man säger så. Saknar dig som attans! Du fattar inte vad vi kan göra saker ihop nu!! Jag är så exalterad!
Den här helgen var kul! Jag var på Tiki osminkad i smutsigt linne och lågskor! FETT KUL! Det var tomtar överallt! Kul att se lite folk, även om jag var rätt full om jag säger så. Ska berätta vem jag gick dit med. Fast inte här på blöggen. Du kommer att dö. På riktigt bli så sjukt förvånad. HE HE HE
Fan i helvete att dessa jäkla flyg ska krångla! Så sjuuuukt tråkigt! Tycker verkligen synd om dig för första gången efter du åkte till Australien.... Lilla, lilla gumman.... Hoppas de kommer snart!
Flytta till Götet för tusan! Sjukt underbar stad! Älskar den! Trodde verkligen inte att jag skulle det, men det gör jag verkligen!
Jag och mammis har julbakat och lyssnat på dålig julmusik som vanligt. Och med Melker har jag hängt med hela veckan. Du ska bara veta vad den hunden gör mig glad!
Längtar efter att se kort på vad du gör!
Här är den bliden jag skickade till dig på mms som aldrig kom fram...
Den här borde du skickat... Tänker på dig varje dag ska du veta...
puss

det blir aldrig som man tenkt sig.

jaha. sa nar jag trodde att mor och far satt pa flyget fran oslo sa satt de i sjalva verket I oslo. de fick vanta i nio timmar, och kom anda inte ivag. fick spendera en natt pa hotell i kylan och om allt gar i las sa kommer de onsdag kvall. det innebar att de missar tva dagars semester. sa javla fel. och jag hade verkligen sett fram emot att de kom. hur som helst. sa kan det ga.

snalla svara soffan, for jag maste fa reda pa vad som hander hemma! saknar dig jattemycket. och vet du vad? jag vill flytta till goteborg.

PUSS

otrevliga news pa facebook...............

kom till fridas lagenhet, hon stod i duschen sa jag gick direkt till datorn. den var pa, sa jag loggade in pa facebook. tva relationsstatusar andrade till 'singel'. en var du. den andra.. fy fan - det far inte vara sant liksom! de har varit tillsammans i 8 ar. vill bara grina.

ar det slut sophie? :O

atminstone har du din gitarr och din mac. och mig, pa andra sidan jordklotet. jag vill komma till 107:an nu! alskar plejset!
vet du vad nu ska jag och frida ga ner till stranden. sola lite. sen ikvall ska vi pa konsert med u2 och jay-z. coola vi ar va?

saknar dig soffan


Livet livet livet fet ett.

Gud. Jag är redan avis. Fan vad FRÄSCH du ser ut? Redan liksom! Va fan! Själv sitter jag i min lusekofta och värmer mig på tåget just nu. På väg till Mammas tuttar. Ska bli så mysigt att få komma hem. Jag har suttit och druckit öl och käkat pommes frites till lunch idag med Desiré och Christoph. Det har varit en sorglig idag idag men ändå romantisk komedi. Du kan nog känna på dig vad som har hänt.
Jag har stått på Centralstationen och spelat gitarr. Robert och min låt. Vi grät och skrattade ihop. Och kysste varandra hej då. "Vi kanske ses snart igen".
Och nu ropar dom i högtalaren att tåget har stannat för en ledning i en timma! Yiiihoo! Vilken jävla daaaag.

smakprov.

min nya van rachel och jag. jag ater pumpasoppa. gott!
frida i sin cupcake bakery-tischa inne pa david jones. dar finns all mat i varlden :)
snygging pa manly beach. hon brande sig rejalt pa magen den har dagen.
resultatet!
anette frida och jag pa en jattemysig kvallsmarknad i sydney, the rocks market.
framfor mitt hem i redfern, sydney.
PUSS

En julklapp till mig från mig!

Ok ordmärkare!!!!! Kolla här! Vad jag köpte mig idag! Jag är kär!!! Kär kär kär kär kär kär!!!!!
Den heter Pierré och e alldeles, alldeles underbar!

rutschbana, heter det.

fick nastan en liten tar i ogat nu nar du skrev att du och sala ska prata skit om mig. pa ett bra satt alltsa. miss you guys so fucking much.

jag har en skitrolig sak att beratta.
jag har borjat ga i kyrkan! kan du fatta det eller.. haha.

na, men anette som jag bor hos gar i en kyrka har i sydney. har aldrig varit med om nagot liknande. har an sa lange bara varit med pa tva gudstjanster, och  det har varit sa himla bra. tror dock inte att jag kommer hitta gud nu om jag inte gjort det pa 19 ar, men jag trivs i den kyrkan.

ska forsoka beskriva:
vi kom in en nybyggt skitsnygg byggnad, inte alls likt en kyrka, fylld med coola unga manniskor. alla verkligen jattetrevligt och oppna. man kunde kopa sig kaffe eller chai och "mingla". sen gick vi vidare in till salen dar gudstjansten brukar hallas, stor som en gympasal, helt svart, med en stor sen och stora bildskarmar bakom. helt plotsligt borjar kyrkans band spela musik som liknar kings of leon men handlar om jesus och gud. alla manniskor sjunger med och kommer in nan sorts anda. alla ar glada och stracker pa armarna.

det hela slutade dock lite annorlunda fran vad jag hade trott.
du forstar, det slutade med att ALLA (forutom jag forstas) stod och sjong i tungor. helsjukt.

har fatt en ny van, rachel heter hon. kanner anette fran kyrkan. varldens sotaste asiat, varldens energi har hon. har lekt en del med frida ocksa, men hon jobbar mycket, och sa bor hon en bit bort. jag bor valdigt nara city, sa det ar bra. sover pa en madrass, och inatt horde jag tva personer i rummet brevid som, du vet..

men du, arligt, du far faktiskt lana min gitarr om du vill. vet att du skulle ta bra hand om den :D bara mysigt om nan skulle vilja vara i mitt rum lite. sa kan du beratta for mig om hur det var sen, for jag saknar min sang. haha!

och jag ska inte vara snal har, men den har veckan spenderade jag nastan 4000kr, far inte handa nasta vecka! jag ska forsoka ha mycket pengar kvar sa att vi kan aka o ha riktigt roligt i amerikat!

det ar svart att inte spendera pengar alls, men jag ska forsoka ha en tavling med mig sjalv: hur manga dagar kan vara gratis? jag har ju en stor fordel eftersom jag bor gratis, OCH for att jag inte festar. DET sparar man mycket pengar pa!

OCH OCH OCH OCH OCH OCH!!!

DU KAN INTE GISSA VEM JAG SAG IGAR PA BONDI NAR JAG SKULLE AKA HEM..




abbey lee. min favvo-modell. wow, vi nastan bumpade in i varandra. sa fucking coolt.

PUSS OCH KRAM BASTA SOPHIE

Fula bilder plus nån söt.

LINUS!!!!
INTE SÅ SÖT.
flintis
Lilla Vagina

Looiiiis min pingla

Louise!!! Fy fan vad jag är avis nu. Vet du hur mycket snö det är här? Sjukt mycket! Men det är också fint, så klart. Och kallt. Och huden är lila och rosa medan din är gyllenbrun. Fan vad orättvist. Visst finns det solarie, men det är inte lika attraktivt...
Jag har liksom inget att komma med nu när du är i coola Australien.
Kan inte du ta kort på klänningarna? VILL SEEE!!!
Idag har jag yogat och klämt och spelat på gitarrer. Vill ha en ny nu för jag är för liten för min Morgan. Fast jag är förälskad i din gura, så jag tänkte såhär: Jag åker ju snart hem och då åker jag hem till dig och hämtar Ibanesen. För du använder ju den inte nu. Eller hur? Man kan bara inte låta den stå och damma i ett hörn. Så därför har jag enväldigt och bestämt bestämt att jag tar över vårdnaden för alltid. Punkt slut. Men i kompensation så lämnar jag en plastgitarr jag köpte på Rusta kvar tills du kommer hem. Den har garanti i 1 år. Bra va?
Fan vad jag älskar Monki. Nu gick jag in där bara för att "kolla" men icke. Ut går jag med två nya plagg. Ursnögge! Det var meningen att jag skulle köpa julklappar av de pengarna... OPS!
När jag kommer hem ska jag och Sala åka till Karlstad och prata skit om dig.. HEHE Ba skämta va.
Annars händer det inte så mycket här va. Jag har det skönt och Robert och jag bråkar. Jipppie!!! Juste! Jag har ju faktiskt åkt rutchelkana! Hmmm.. Undrar vem som kom på det ordet? Skumt!
Saknar dig så in i bängen! Jag vill åka till USA med dig och hälsa på Sala. Punkt slut där också.
puss påre

ett litet hej..

kommer inte lagga ner mycket tid pa det har inlagget. har bara varit har i nagra dagar, men kanner att jag saknar ALLA hemifran supermycket. jag skulle do om nagon kom ner till mig. jag har ju anette och frida har, och det ar jattebra, men nar de jobbar ar jag typ.. ensam. i en stad med over 4 miljoner manniskor ar jag ensam. hm.

men det ar bara idag jag har kant sa.

det blir nog battre!

skriv garna om vad ni gor i sverige!! det skulle gora min dag att lasa ett roligt inlagg fran dig baby!

puss och hej

Jag kan inte fatta,,,,

Jag kan inte förstå att du åkt. Hur snabbt gick inte det? Och vart tog min pepp-samtal vägen som du skulle få? FAAAN. Nu har du åååååkkktttt!!! JAG SAKNAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET!!!!!! Fattar inte....
Jag vet inte vad jag ska skriva ens... Mer än tatueringar.
Jag vill ha en. Jag har ju fått en av mamma och pappa men jag har inte funnit nåt en som jag vill ha på kroppen än.
Men jag gillar dessa:
Tänk att du är i ett varmt land och jag i en kall lägenhet....
Puss

RSS 2.0