human behaviour.

jag har helt och hållet förälskat mig i björk. otroligt mastig och vacker musik, som jag tidigare aldrig riktigt förstått mig på. men helt underbar är hon ju. och fin också. och fint namn också. lite udda, men det ska jag döpa alla mina barn till. titta på henne.











och här är min bästa kusin clara, som jag insåg nu i skrivande stund är slående lik just björk, fast ännu finare.





bilderna jag tagit på clara, kan var de vackraste bilderna jag tagit. men det beror endast på motivet.

breaking up with god.





FASEN VAD JAG ÄLSKAR THE ARK!

fru kost-klubben i göte borg.

   
 
 
 
  
  
 
 


bortförklaringar.

DET HÄR BORDE JAG HÅLLA PÅ MED:


DET HÄR HÅLLER JAG PÅ MED:

the waffle day.


klockan ringde åtta. drog mig lite, men det var skönt att komma upp tidigt.


jag tog mig en springtur, och kolla så fin och röd jag blev i ansiktet.


som medlem i frukostklubben käkade jag en stor och god frukost. länge.


lite senare kom fina sara och vi gjorde fruktansvärt många goda våfflor.


jag fick två favorit-våfflor. 1 - råkostvåfflan. 2 - nutellavåfflan.

"handen på stjärten - heej."

Farväl Masthugget, för denna gång.


Herregud

Hej TJEJ.
Läget i Ottebol? Götet lever, iaf nu när det är vår. Vad är det som händer? Varför blir ALLA snygga på våren? Känns som alla gått i ide under vintern och nu knoppas snyggisarna på våren.
Vet du vad jag ska göra på lördag? Ta båten till danmark, cykla från Fredrikshamn till Köpenhamn, ta tåget till Köpenhamn tillbaka till Göteborg. Herregud. Det är tiotals mil. Goo röv jag lär få.
Fått svar från paddan. Jag MÅSTE gå på den där intron för det är säkerhetsutbildning och brandutbildning, och det gick inte att fixa annat datum.... Han var ledsen att det inte gick att fixa. Och det är jag med. Hur deppig som helst är jag nu. Jag tycker så JÄKLA synd om er. Men jag kaaanske kan fixa en spelning som kompensation. Det är inte tillräckligt, men det är kanskeär nåt. JAG DÖÖÖÖÖÖR. JAG VILL TILL KRAGERÖ. FAN FAN FAN FAN FAN.
Något som är roligare att prata om är att jag har fått en kamera i födelsedagspresent av mammi och pappi! Jag ska hämta den idag! En sånandääära systemkamera, va. Så nu kan jag börja ta snygga bilder förhoppningsvis!!
Lite bilder från förra veckan då jag, matilda och hessika jobbade som galningar med vår fallstudie och käkade årets mysigaste lunch (förutom när vi grillade korv hos dig) ute på balkongen.

and i'm like, whaevva.




arkitektprovet. just det. mm. har haft tre veckor på mig att börja. men jag, louise karlsson, bestämde mig för att vänta de ter veckorna och börja idag. av någon anledning. jag kom underfund med att det inte var det lättaste när att ta tag i ett sånt stort projekt när man varit från skolan och studietekniker i nio månader. jag har helt enkelt slappat till ordentligt och tappat min riktiga koncentrationsförmåga. idag satte jag mig ner och försökte börja skissa på del ett, i mamma och pappas säng. det slutade med ovanstående bilder. imorgon ska jag ta tag i det igen. på riktigt.

har du förresten läst angelica blicks blogg? det tycker jag hur som helst att du ska göra. *totally LOOOVE her style* omg. nej men seriöst så tycker jag att hon har en utav de bästa modebloggarna jag hittat nån gång! väldigt färgsprakande och intressant. haha. hon la nyss upp en spotify-lista som passade mig ganska bra. lyssna vettja.

och vet du va? den 16 april kommer att lösa sig. på nåt sätt.

kvällen har jag ägnat åt att laga en stor sats köttfärssås och spaghetti, som matlådor till hela familjen imorgon. jag kryddade till det ordentligt, och hade t.o.m. i kanel och en nypa socker. det blev asgott. så dee så.

no ropar mamma att det är dags för scones och te. god kväll.


otrohetsaffärer i ottebol?

idag var vi ute på en långpromenad i skogen är i ottebol, vilket det finns mycket av. skog alltså. vi gick en väg där man kanske inte vanligtvis brukar använda sig utav bilen, men mitt i skogen, på en liten vändplats, stod det en stor bil - igång. och den gungade. två personer kunde man skymta i baksätet, så resten kan man ju liksom räkna ut själv. de trodde att de var helt ensamma och att ingen skulle komma på dem, men ack så naiva de var. nu i efterhand ångrar vi lite att vi inte tog registreringsnumret på bilen, så vi kunde kolla upp vem det var. så nyfikna är vi i ottebol. man kan ju bara spekulera i om det var en - hör och häpna! - otrohetsaffär!! AAHH.


jag, som är så kyrklig av mig, kommer aldrig att vänstra.
särskilt inte i skogen i ottebol.

Fult men gott

Jag skulle göra linsoppa häromdagen och tänkte att jag kunde dela med mig av min matlagning.
Mycket nöje:
Här ser du alla ingredienser: röda linser, morot, ingefära, red curry, buljong, olivolja, vitlök, lime och vatten.
Sen ska du fräsa allt som går att fräsa tillsammans med olja i en kastrull. Luktade wünderbart!
Efter fräsningen häller du i vattnet och buljongen.
Tillsätt lite lime och limeskal. (Fint med grönt i bilden)
Sen tar du kort på dig själv när du misslyckas med att fota både dig och grytan, och samtidigt visa ditt missnöje för rättens utseende. Såg ut som bajs.
Sen testar du en gång till och misslyckas.
Sen får du en perfekt bild med en perfekt min.
Resultatet av smutsgrytan. Ser inte gott ut precis....
Och glöm inte att salta i slutet!
Sen är det dax. Smaka. Dö. För så jäkla gott var det. Döm inte en maträtt efter utseendet! NOM NOM!
Här har du receptet, quinna!

du avslöjade dig själv alldeles för lätt..

..elias.

titta förresten vad snygg cate blanchett är. du vet väl att jag gillar henne?




you gotta give to get.

ASSÅE HALLÅE OMG OMG OMG!
jag grinade nästan när jag läste om att du vågade gå upp och sjunga alldeles själv. you're my idol, babe. faktum är att när jag och sara hilsade på dig i götet så såg vi en affisch om att det var öppen scen på jazzå, och sara sa "det kanske vi ska göra". men jag, sur och feg som jag är, bara mumlade bort det. men fasen va stolt du ska vara över dig själv! kul soffan! skulle gärna gå dit nån gång. till jazzå azzå.

jag och päronen åt upp korvresterna sen i lördags nu ikväll. gott.

jag och sara var på bio igår. himlen är oskyldigt blå med bill skarsgård. och bill bill bill han är världens sötaste. ohm nom nom. och han påminner en del om min tretton- snart fjortonåriga kusin simon. när han ler är de super duper similar. som tvillingar nästan, fast att bill är mycket längre. och pratar inte östgötska. hihi.

men filmen var bra. 70-talsrulle typ. både lycklig och sorglig. lite kul. den gick på svea förresten, så den kostade ju bara 50 spänn också. jag gillar svea. fast jag läste i tidningen för inte så längesen att de kanske inte kommer kunna ha kvar föreningen kontrast, och det vore ju förfärligt om vi skulle förlora det in facto.

titta vad jag nyligen beställde på junkyard, rea var det. jag blev glad och slog till.


Magisk kväll

Nu du, såattde! Nu har jag bilder från gårdagen. Jag skulle möta upp Mathilda och Jessica för plugg och satte oss på ett 70-tals kafé på andralång. GÖÖÖÖÖÖÖÖR mysigt!
Där käkade jag radiokaka och fick ont i magen. Kaféet hade massvis med dricker och tablettaskar, typ som Trocadero, hallondricka, Colt Cola mm. De där klassiska, du vet. Jättekul.
Sen blev klockan 18 och då var vi tvungna att gå för de stängde. Då kilade vi in till Jazzå som är en jazzklubb/bar/restaurang/pub och pluggade färdigt över en öl. Tydligen var det öppen scen den kvällen, så alla som ville fick gå upp och spela. Efter ett tag kom det folk och det var det myyysigast någonsin. Det satt en gammal man som målade av folk och gick upp och läste dikter. Jag funderade länge om jag skulle våga gå upp, och så gjorde jag det. Jag sjöng Our own pretty things med First aid kit. Att jag vågade var helt otroligt. Fatta vad jag var lycklig efteråt! Sen kom det några och satte sig bredvid oss och tjöta hela kvällen.
Folk var så duktiga som gick upp och spelade! De flesta spelade egna låtar. Det var en kille som var heeeelt otrolig. Han lät typ som Devendra. Herregud säger jag bara!
Jag önskade att du och Sara kunde varit med och gått upp på scenen. Jag passar inte på scenen själv.
Stooooora låååår! Och megastora datorer
Här har jag den förskräckta minen då jag upptäcker att jag blivit överbjuden på en lusekofta på Tradera:
Sjung sjung
Snubben som målade av mig
Jag sitter på flushen!
Jag avmålad med stor näsa
Filosofen som tyckte min uggla var fin

HON HAR JU RITAT EN PENNIS!

Snuskis! Mira är för den delen helt underbar. Jag dödde lite inombords!
Kul att jag är så duktig på att skriva. Men du veeet, nu är det många bollar i luften! Grupparbete, arkitektprov, högskoleprov, öva in låtar och jobbintervjuer mm. Det går av bara farten!
Helgen i Arvika var mysigare än mysigast. Jag ryser av bara tanken av grillning, spelning i flanellskjortor och raggsockor. MMM... Det klingar ljuvt i mina örön.
På tågresan hem sov jag hela vägen. Jäklar vad trött jag var på söndagen. Typ bakis fast tvärt om. Innan jag åkte rensade jag min gaBeroB och förberedde inför flytten. Jag hittade mitt munspel! Det kanske vi kan använda i nån låt? Papa come quick? Får testa...
Och vet du vad? Jag tog med mig min kamera hemifrån så nu bannemej kan jag ta foton! ÄNTLIGEN. Då kan jag sluta skicka tråkinlägg.
Du har btw varit i många länder. Jag ska kontra någon dag då jag har tid att rabbla upp alla tusen jag har varit i.
Nu ska jag kila till skolan och göra nytta! Puss haj!
"kåt"

träd fram!

jag blev väldigt glad när vi  hade fått en kommentar från anonym på inlägget 'alldeles för môe flôt'. det var en fin kommentar. för jag kom och tänka: vem fasen läser egentligen den här bloggen? för ja, vi har läsare, dock inga kommentarer. och därför, kära läsare, vilka ni än är, hur få ni än må vara, träd fram och låt oss veta vilka ni är.

det skulle värma i hjärtat.



pusselipuss

Gästbloggare: Sara


Ungefär såhär kul har jag när jag bara går hemma om dagarna!... Man kan inte baka hälsobröd hella tiden...att sitta på röven gör faktiskt ont till slut..og naj:käre venner, jeg har ikke nogen käreste!:(

MEN



Imorgon ska vi ses alla tre! WOOOhoooo! Då blir jag såhär GLÀ! PussPUSS!

COVER: Ingrid Olava - Her kommer vinteren

Er du av typen som aldri blir brun,
og som aldri heller prøver noe særlig på å bli det?
Er du ansett som en kjedelig kujon,
fordi du stort sett ikke gidder å bade?
Har du problemer, med å omgås overdrevent positive folk?
Du ække aleine, vi er mange som har det sånn

Er du av typen som liker å sitte,
sitte inne å pimpe når sola skinner?
Er du av typen som er svak for sport,
men bare på skjermer og bare når vi vinner?
Da har du problemer i følge peanøtthjerneforbundet
Men du ække aleine, vi er mange som har det sånn

Folkens jeg kommer med nyheter
jeg må be om absolutt stillhet
Ventetida er over
det kommer til å falle snø i natt

Her kommer vinteren
Her kommer den kalde fine tida
Her kommer vinteren
Endelig fred å få

Lailailailailailailailailailailailai
Lailailailailailailailailailai

Er du av typen som lar deg irritere,
av folk som alltid skal imponere?
Har du et kjøleskap,
har du en TV,
har du alt du trenger for å leve, for...

Her kommer vinteren
Her kommer den kalde fine tida
Her kommer vinteren
Endelig fred å få

jag har varit i tolv länder, om man inkluderar sverige.

jag läste nyss att det finns 245 länder i världen. jag har besökt 12 av dem, och då räknar jag inte med länder som jag mellanlandat i, som t.ex. frankrike, förenta arabemiraten och kina. pff. tänk va många länder jag INTE varit i. i mitt liv ska det bli ändring på det. tyvärr är det så dyrt att resa, speciellt för min plånbok just nu. sitter på en inte allt för stor hög av pengar. men vad gör det. jag är glad. faaast. ändå. jag vill resa. till alla länder egentligen.

min nästa resa vill jag helst göra till usa. men där har jag redan varit en gång, så där kommer jag inte addera något till min lista. så, min nästa resa för att addera till min lista, vill jag göra till portugal. i höst.

de här länderna har jag varit i:
- australien (2ggr)
- usa
- polen
- nya zeeland
- tyskland
- thailand
- england
- norge (en miljard gr!)
- danmark (4ggr)
- indien
- spanien
- (schweeedenlandet)

jag kan inte inte inte säga vilket resa som varit bäst. men. indien. oh. det är det häftigaste landet jag varit i, lugnt. helt fantastiskt. frukansvärt upprörande att se fattigdomen, men så underbart att känna glädjen och den färgsprakande kulturen. helt otroligt. dit vill jag ta dig.

jag skulle gärna också dra till ryssland. lära mig ryska. jag tycker det är ett - ok detta kommer kanske låta lite knasigt - vackert (!) språk. haha.


LONDON. här var jag jätteförbannad på en amerikansk tantkärring som puttade mamma. f u.


TYSKLAND. myspys längs pål på autobahn.


INDIEN. en indisk dam gör sig fin (rakar av allt hår) inför holi.

puss, längtar till helgen.

P.S.

ser du va fint mira har ritat?

(HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA)


jag saknar maria montazami.

imorgon är det fettodagen. oj nej, fittadagen! erhm. nej, FETTISDAGEN! vad fan är det för ett ord egentligen!? hm.. varför inte bara säga semledagen, eller nåt annat göttigt. semledagen är ju dock mest beskrivande.

sara kommer en sväng till otteottebol, så då ska vi repa en massa. bli extremt duktiga på alla låtar vi ska spela i kragerö. alla 25. omfg, det är inte få låtar. det är många låtar. men det klarar vi.

sen när vi inte orkar längre drar vi in till arvika och delar på en semletårta eller två. tycker du om semlor? you better, annars är du knasig. och så ska jag framkalla en film. den innehåller bilder bl a från när vi var på besök hos dig i göteborg. det ser jag fram emot enoormt mycket.

igår när jag hade knäppt allra sista bilden med min analoga kamera, såg jag det här otroligt fina motivet. farfar och barnbarn. jag dog. fick springa tyst upp för trappen och hämta min digitala kamera istället. inte lika kul, men det var tvunget att förevigas. titta bara. och söta mira också. miiiiilaaaa.





igår kväll tittade jag på de fyra sista avsnitten av sex and the city. man snyftar lite. dels för att serien är slut där, den är så jävla rolig. dels för att det händer lite känslosamma saker. jag grinar sällan till filmer eller så, men när charlotte fick reda på att hon skulle få adoptera en liten kinatjej vällde tårarna över. mycket rörande. hihi. gillar du sex and the city? om du inte sett det, SKA du låna min box med alla sex säsonger. man blir besatt. besatt.

kommer du på torsdag?
kommer du på fredag?
vem vet? inte jag.

PUSS

tre bra saker i förbifarten!

- det är är en jävlans bra blogg: http://pandasoppa.blogspot.com/
- jag älskar min garderob
- ikväll ska jag ut, men först trerätters

jag fick ett nytt mysigt pannband av sara idag.

vad kostar din teckning?

kollade precis upp arkitektprovet. wow. vilken utmaning.
jag känner mig helt körd i huvudet just precis nu. satte mig ner för en stund sen för jag var så så så sugen på att rita. men när jag väl satt där bara försvann allt. jag visste inte hur man ritade. la bara ner skiten. tittade på tv istället. det är nog mitt nya liv. mitt framtida liv kanske. pessimist javisst. men vanligtvis är jag inte det. bara en låg stund. och trött. ska gå och lägga mig, fast klockan bara är tio. jag behöver inspiration, jag vill se din bok som du har köpt. jag vill studera och faktiskt bli duktig på nåt. men jag vet inte. tänk om jag inte kommer in? jag har ingen plan b. ska jag bo hemma tills jag dör?

förlåt för att jag klagar.


(lykke li är snygg)

men jag gillade din tjej på teckningen, alla är lite skeva ibland. det kanske är jag. jag känner mig skev. tänk om vi kommer in i oslo. knäppt. vart fasen ska vi bo?

vilket fruktansvärt trist brev. vilken fruktansvärt trist kväll. jag får fan sova bort den här tristheten.

hoppas jag vaknar upp lite gladare..

god natt fina du.

Lovar att bäbiin var pluffsigare....

Hej du där. När man ska njuta, så ska man njuta. Ingen jäkla träningsspöke som ska störa en på ens semester. Förstår hur du känner, men nu är du hemma och kommer hem till rutiner. Och rutiner är annat än semester. Brukar oftast komma in i et bra matsystem då. Nyss gick jag till skafferiet och käka kakor. Det var gott. Väldigt gott. Jag kompenserade i.o.f.s. med att äta en någorlunda sund middag. Det handlar ju om att balansera det onyttiga med det nyttiga! Det funkar för mig. I.o.f.s. så tränar jag ju rätt ofta, men det har jag alltid gjort. OM man nu verkligen känner att man borde ändra på nåt så gör man det. Skit samma om det inte funkar alltid. Men försöka kan man ju alltid. Ta en vecka utan socker? Sen kanske suget försvunnit? Själv måste jag äta stor frukost, bra lunch, och bra middag för att jag inte ska småäta godis hela dagarna. Det är inte bra. Man blir helt seg i huvudet då. Jag äter ju godis i.a.f. men inte i like bred utsträckning.
En sak som är viktigast att tänka på är att man bara lever en gång. Och då ska jag fanimej njuta. Njuta är ett ord man får bestämma själv vad det ska innebära. Så kör hårt.
Jag längtar verkligen till min 18 kv2. Det kommer vara så liten och mysig och alla grunkor kommer att vara mina. Ska sätta upp tavlor och fiin mysbelys!
Jag har haft sån inspiration de senaste dagarna att måla. Så det har jag gjort. Kan vara arkitektprovet som lockar mig. Vad tyckte du om uppgifterna btw? Tror det kan bli kul!
Nu sitter jag och tänker på vad jag ska göra ikväll. Inte träna i.a.f. Ska nog fortsätta måla och spela lite på Pierré.
Puss.
D.s. Du är fan snyggast. Bara så du vet. Och typ den hälsosammaste människa jag vet. Skulle typ lätt leva ditt liv ink. kost och må hur bra som helst. Lovar.
Flickan är snyggare i verkligheten. Hon är fan skev på bilden.
Sen försöker jag gömma mig bakom boken (Den nya illustrationsboken). Lyckat.
kolla alla postitlappar! (eller vad som heter,,,)

RSS 2.0