alldeles för môe flôt..

usch. du vet, ibland känner man sig bara.. plufsig. uäck.

just nu, bara för en liten stund, ska jag bli en sån där tjejitjejtjej och klaga på mig själv. vissa dagar känner man sig snygg, vissa dagar, som idag (!), känner man sig som att man vill dra på sig ett tält stort nog att rymma en rysk armé.

men om sanningen ska fram så har jag slappat onödigt mycket på senaste tiden. eller.. ja, de senaste månaderna för att vara korrekt. och du vet, man har så många planer. allt ska bli så bra och magen ska bli så platt så platt.

jag ska nu berätta för dig, min vän, en historia om en flicka som åkte till australien med förhoppningar om att bli brun - och fit.

när hon väl kom ner dit, kånkandes på sin 18kg tunga backpack innehållande bl a ett par na joggingdojjor, kändes sängen mest lockande för tillfället. 30h långa flygresor är ingen man leker med. hur som helst, dagarna gick fort i början, tills hon insåg att det kanske faktiskt vore skönt med en promenad. på med de där nya dojjorna och ipoden i handen gick hon ut. men.. vart fan skulle hon gå? hon ville ju inte gå vilse. hur som helst, så insåg hon ganska snabbt att det inte var särskilt kul att motionera i staden, hon var faktiskt en bonnflicka. värmen var också hemst jobbig att slita ut sig i. nä, tacka vet jag ligga i solen och mysa. dock var hon nöjd med sig själv att hon inte åt allt för mycket godis och skräpmat. nej, hon kände sig faktiskt ganska go i magen, och åt en massa frukt. någon powerwalk blev det emellanåt, men ingen hård springtur. musklerna sinade och konditionen pös ut som luft i en tre dagar gammal ballong. vid jul drog hon från storstaden till släkten i "bushen". där bjöds på en massa massa fantastiskt god mat, med dessert till alla rätter, och dessutom en stor godisskål framme på bordet 24/7. det gick inte en sekund då hon faktiskt var hungrig. tvärtom. mätt jämt och ständigt, men ändå åt hon. varje kväll sa hon åt sig själv på skarpen att "imorgon äter jag bannemig inget godis, jag får ju faktiskt jävligt ont i magen". men flickan höll inte sitt löfte. lika mycket godis blev det, "det är ju ändå jul"! i början av januari hyrde flickan och hennes föräldrar en bil och åkte en jädrans massa mil. med sig på färden hade de alltid något ätbart. så deras semester bestod i princip av att åka bil och äta. det blev till slut en vana, och t.o.m. när flickan åkte över till nya zeeland ch drog runt på en buss ist för bil, så fortsatte det ständiga småätandet. torkad frukt och nötter i all ära, men inte jämt och ständigt kanske.. ok, så hennes nästa löfte blev att, när hon kom hem till sverige igen skulle det fanimej bli ändrad kost, sånt man mår bra av och en massa massa motion. nu sitter flickan här, framför datorn, och förbannar sig själv för att hon åt för mycket, ännu en dag. hon kommer nog aldrig ändra sig.....

hm, ja, tragisk berättelse va?

nu är det ju så att, den här flickan jag berättade om är - ja, det är sant - JAG!

(ärligt, du behöver ju inte berätta för nån, men jag har lagt på mig ooooonödigt mycket under den där två månaders långa resan. WHY!?)

så, nu sophie frågar jag om din hjälp! jag måste ha en jävla push till att ta tag i det här med träning och allt. och inte minst, INGET JÄVLA SOCKERHELVETEEEEEEE!!! socker är en farlig drog. oerhört farlig, och jag är beroende.

honestly. pusha mig, kwenna!!!

let england shake

så. nu är det gjort. jag har också, precis som du, sökt till arkitektur i oslo!
jag sökte även industridesign. tänk att jag inte hade tänkt på det tidigare.
två dagar innan sista anmälningsdag. helt otroligt. nu är det bara de svenska
skolorna kvar, och alla prov hit och dit. puh. jag väntar med lite skräckblandad
förtjusning! allt är så spännande! jag håller tummarna för oss båda, bruden.

jag var och hälsade på en söt liten bebis idag. söt. och liten. en bebis. söt. hihi.

så, du ska flytta nu snart va? hur känns det? en tredjedel så stort som du bor
på nu. haha. ja, du klarar dig nog. nej, du klarar dig helt säkert ska jag säga.





förresten, för att vi tjejer ska känna oss lite bra och stora och starka, fick jag
lust att göra en helt ny spotify-lista! där får inte en enda kille beträda med en
sång, nä, bara tjejer. du kan så den om du vill. mycket jenny wilson. love her.
och pj harvey's nya album "let england shake" som är aawweessoommee. punkt.

http://open.spotify.com/user/blk003/playlist/1FIaOCA7Y8uOXT3xtwTsEg

puzz

nu ska vi köra helt akustiskt..

jo, kommer sakna soffgnisslet. det var liksom #1 på hela resan, särskilt för min del.
hm. kommer sakna sånt, när sara åker till usa. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

jag är förövrigt också glad för din skull, du vet med jobben och lägenheten och allt.
pengar är bra. särskilt när man ska åka till usa nästa vår/sommar. eller?? jooo......

OCH du skulle äga äga äga som guide på paddan. fyfan va roligt. good luck with that.

här får du en bild på en damn hot girl för x antal år sen. kener du ijeeeeeen hene????



PS PS PS
inte undra på varför sara får så mycket killar med den där klyftan.
DS DS DS

Trekant

Jag gillar när vi är tre. Eller rättare sagt älskar.
Fy fan att ni åkte hem. Inget mer soffgnissel och photo booth. Ni hade kunnat stanna här tycker jag.
Min Nanny-intervju gick ju kalas. Jag firade det med att gå på åhlens och köpa mig ett rött läggstift på make-up store. Fränt!
Sen har jag bestämt mig att ta studentlägenheten. Tänkte gardera mig med ett extra kryp in. Tror det blir bra. Det är ju bara att säga upp den om det skulle skita sig. Jag var och kolla på lägenheten idag och den var inte stor om man säger så. Men jag är inte heller så stor så det gör inget.
Idag har jag sett på en film av Stefan Jarl som hette Underkastelsen. Den handlade om alla kemikalier vi har i kroppen. Rätt intressant, men lite överdriven. Kult att se den iaf!
Det ringde en kille från paddanbåtarna förut (som jag sökt sommarjobb) och nu ska jag på intervju nästa vecka! Önska mig lycka till! Att vara guide på Paddanbåtarna skulle vara ett grymt sommarjobb!
Sen har jag ätit ugnsrostad sötpotatis och det var gott!
Ni är bäst.

dance or die!



http://open.spotify.com/user/blk003/playlist/3dkRAgJdDXVVkWXjrp6Afc


mamma jag vill gå på way out west igen.

a girl laying down in the norwegian wood


"vänta lite nu.. nu måste jag snart fisa..!"

åh vilken bra helg bruden. tack och båkk.
göteborg är en bra stad, och vi tre tillsammans ännu bättre.
hoppas vi ses snart igen. hee hee hee.



   

 

förlåt sara för att du inte var med på nån utav bilderna, men det fanns inga fina på dig. puss.

just sending you some KISSES

   

forever my friend



börjar med en bild. emmelie och jag var tillsammans med sara på the roof i fredags (after work). efter att jag kommit hem från oz/nz har jag bara i princip tagit det hur lugnt som helst och träffat vänner. det har verkligen varit urgött, att träffa alla igen. och den här bilden tog jag från emmelies blogg, och jag är jävligt snygg på den. och emmelie med naturligtvis!

hur som helst så räknade jag och sara ut att vi inte sett dig på ca 4 månader. herregud eller vad!?

ändring blir det på det snart! nästa helg smäller det! då blir det fyrverkerier i göttlabörg, med kramar och födelsedagar. myspys va, eller hur. jag älskar göteborg.

pratade nyss med dig en snabbis på tellefån. trevvle. vi får höras igen snart.

usch sophie, jag borde inte klaga, men.. JAG VILL INTE JOBBA! jag tror att jag hatar att jobba. jag hatar inte jobbet i sig, för jag trivs på värdshuset, men jag känner ingen trygghet alls i att jobba. usch. ibland har jag ångest flera dagar innan jag ska iväg och jobba bara några timmar. jag menar, jag har ju ledigt flera dagar och ska jobba några få timmar. varför får jag ångest!? hoppas inte det kommer vara så resten av mitt liv. liksom, om jag ska gå o utbilda mig till arkitekt i 5 år och sen ha ångest ända tills min pension. hur kul är det? fan. det måste vara nåt fel på min hjärna.

jaja, ska försöka att inte tänka på det, det är bara ett jobb. jävla jobb.

ray lamontagne tröstar mig. jag kommer tjata mycket om honom i framtiden. vänj dig.

kommer du ihåg för ett tag sen då du postade ett inlägg om tatttttisar? tato tato! jag är också sugen på att tatuera mig. men ska man det egentligen? man ångrar sig inte? hm.. och sen måste man välja rätt motiv och placera det på rätt ställe. och min mamma skulle bli helt förstörd, och plånboken skulle ta stryk. finns det nån positiv sida med det egentligen? ok ok, men OM jag skulle tatuera mig så är jag nog mest sugen på att tatuera mig ungefär såhär:






FAST!! inte blommor eller stjärnor, nej nej! utan "heartbeats". jag har själv "designat" hur det skulle se ut, och det är det motivet jag hela tiden återkommer till om jag tänker på tatueringar. för den syns inte onödigt mycket, men den finns där, och är fin för dem som får chansen att se. HAHA.

åsikter?

jag tycker inte att man ska tatuera sig på följande ställen:
- ansiktet
- händerna
- halsen
- låren
- rumpan
- övriga privata delar
- svanken
- fötterna
- knäna
- dekolletaget
- armhålorna
osv osv osv

jaha, vart fan KAN man tatuera sig då?? HAHA!

om man skulle fråga mamma skulle hon svara: ingenstans..

och när vi ändå är inne på "kroppsutsmyckning", så är jag sugen på att pierca mitt öra igen. fast inte med pistol, utan med kanyl (heter det så??), för det ska tydligen läka snabbare. tycker det är så jävla snyggt. woho. kolla här bara:



säg vad du vill, aj lajk itt!



här har vi förresten en bild från när vi spelade på vita älgens fest. det var en bra kväll! tänk när vi drar till norge då. hjeeelp. förresten, när kan du? vi måste mejla snarast och höra när det passar att vi kommer. jag och sara pratade om vecka 11 eller vecka 12. är det för tidigt tycker du?

sara pratar förresten mycket om att hon kanske åker snaaaart. HJÄLP! då blir jag ensam. jag menar, du i göteborg och hon i usa. jag da? ottebol nice lissåm. jomenvisst ottebol in my heart, men det bor inte precis några andra najsa folk i min ålder här. de är bara raggare.. coolingar som jag brukar säga!

kommer sakna henne. usch.



OCH OCH OCH! jag har blivit typ blond igen. mor gjorde en omgång med slingor på mig igår kväll. jag är NÖJD! trivs allra bäst som blond (och DUM). (btw en gammeligammal bild)

jag skulle kunna skriva hur mycket skit som möjligt här ikväll, kanske gör det också. hee hee hee.







tre minnesvärda bilder från min artonårsdag. hee hee hee. men i år blir det andra bullar - 20!!

tänk att vi har levt i snart 20 år, det är ju bissart egentligen. nu närmar vi oss 30. men fasen vad vi ska njuta av livet, sophie. vi ska bara göra saker som får oss att må bra och gör oss glada. lyssna på musik som får oss att vilja både mysa och dansa på samma gång. laga en massa sjukt god mat, som man sen njuter av i solen. vi ska ha på oss kläder som vi känner oss bekväma i, men som vi också ser sjukt snygga ut i. för vi ser snygga ut i allt. vi ska shoppa för tusentals kronor på 2nd hand, bara för att det är så himla kul att ha udda plagg, och för att det är miljövänligt och ekonomiskt. vi ska bli lite rika så att vi kan resa precis vart vi vill när vi vill i framtiden. när vi är gasiga i magen ska vi fisa så det mullrar om det, för det får ju oss att må bra, och det lockar helt säkert fram skratt hos många andra. vi ska sminka oss som häxor och skrämma barn. sen ska vi få en massa egna barn, kanske också adoptera några ungar. för det är ju miljövänligt och ekonomiskt. eller just det, det var ju kläderna det. jaja. sen ska vi inte bry oss om prylar egentligen (bara sånt vi "behöver") för det är kärlek och vänskap som gör att vi mår bra. vi ska skicka tusentals sms till alla vi älskar och berätta det. vi ska skypa flera timmar i rad för det är gratis. vi ska tatuera oss bara för att känna smärtan och för att vi "alternativa" (om du inte tatuerar in en delfin/ros/tiger för då är du svenne). vi ska pussas med alla vi vill pussas med för det frigör endorfiner i kroppen, och det blir man lycklig av. vi ska skriva egna låtar, fast att vi suger på det. vi ska gå på konserter och se våra idoler. vi ska lära oss nya språk, för då kan man lära känna nya folk, vi kan börja med norska, inte så svårt. vi ska bo på de konstigaste ställena, för att sedan kunna berätta de mest fantastiska historierna för våra barnbarn. vi ska plugga och bli jävligt duktiga på saker, det kan man skryta med (och så får man lättare jobb). vi ska ta bilder på allt vi gör, för bilder säger mer än tusen ord och väcker de bästa minnena. vi ska fira midsommar, nyår, påsk, jul, valborg och alla andra svenska högtider, för vi är svenskar och vi älskar det. vi ska ta hand om alla vi tycker om, och berätta för dem att man ska tolerera alla, för alla är lika mycket värda. vi ska ha pyamaspartyn som varar längre än batteriet i min mobiltelefon. vi ska festa och inte komma ihåg saker. vi ska skratta åt saker som man inte får skratta åt. vi ska gråta när vi vill gråta. vi ska vara uppriktiga och ärliga, inte ljuga.

vi ska leva livet.

nästa fredag ska vi ses igen, för första gången på fyra månader. kramkram

Nu är det Fluukost!

Åh vad det ska bli kuuul att ni kommer! Längtar ihjäl mig. När ni kommer får vi vara barnvakt till Melker också. Bara så ni vet. För han ska bo här under helgen!
Nu äter jag fluukost och lyssnar på p3!

busted!

till att börja med. hur fasen hittade du den bilden!? snälla, visa inte för nån. det får inte komma ut. haha. jag var lite buuuuuzig bara, men ingen fara. jag mår praaa.

jag är nyss hemkommen från charlottenberg. jag sara och amanda åt jättesmaskig linssoppa, fantastiskt grovt bröd och choc chip cookies som jag bakade tidigare idag. allt var toppen. det är det bästa man kan göra; bara träffas och egentligen inte göra nåt alls.

såå. ja, jag är hemma i ottebol igen. efter två månader i oz/nz. har haft det ASBRA. det har gått så snabbt allt. jag kommer sakna vissa saker, t.ex. :
- i oz fanns det public toilets ÖVERALLT
- värmen
- snälla människor
- nära till stranden

vissa saker saknade jag när jag var där:
- bra bröd
- en garderob
- nära männsikor
- spotify



jag orkar inte direkt berätta nåt här. det har hänt alldeles för mycket roliga saker. jag har inte ens kollat igenom alla hundratusenmiljarder bilder, men är säker på att jag kommer ha glömt hälften innan jag tar tag i och rensar upp. haha. måste hur som helst visa, och berätta. "show and tell!"

så, ja. nu är jag jättetrött, och har ganska dålig inspiration. men jag kan ju berätta var jag gör just NU. uppenbarligen sitter jag ju och bloggar. men man är ju tjej och kan göra flera saker samtidigt.. hm. jo, jag mor och far och två vänner till familjen sitter i vår tv-soffa och lyssnar på spotify. det är skittrevligt, för vi sitter inte bara och lyssnar. utan man skickar runt tangentbordet, så får varje person välja en låt och berätta varför man valde den låten. hm. ja. töntigt kanske. men man får höra lite ny musik.

nu somnar jag strax.

tack för skype-stunden häromdagen. måste göras om snarast, tjejen.

PUSS

Schexhey gööörl

Hur tänkte du här? Sista natten på New Zeeland eller? HEHE Likt dig!!!!!

Du är hemma.

Nu är du hemma. Och folk välkomnar dig. Jag hade också velat vara med. Men ju nåv, schoool takes too much time... Jag hade kastat mig i din famn! Det tänker jag iofs göra när jag ser dig. Hoppas att det är snart. Annars dör jag lite grann...
Här får du en dagsuppdatering:
  • Sitter med en uppsats
  • Mitt hår ser FÖRJÄVLIGT ut
  • jag är mätt
  • jag ska gå till skolan
  • jag är glad
  • louise är hemma.

RSS 2.0